Sıkıntısız oynadığım birkaç oyun daha var ama sadece the Beast Inside'da 1440p yüksek ayarlarda özellikle kapalı mekanda 60 FPS altına düşüyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Steam'den oynuyorum.
Sıkıntısız oynadığım birkaç oyun daha var ama sadece the Beast Inside'da 1440p yüksek ayarlarda özellikle kapalı mekanda 60 FPS altına düşüyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Steam'den oynuyorum.
V-Sync kullanmıyorum da zaten açık olsa 60'ta takılı kalması gerekir; benim oyun 60 altına düşüyor.V-Sync açık olabilir mi?
V-Sync kullanmıyorum da zaten açık olsa 60'ta takılı kalması gerekir; benim oyun 60 altına düşüyor.
Oyun Samsung 970 EVO üzerinde kurulu. Oynadığım başka oyunlar da var içinde.İmzanızda gördüğüm kadarıyla 4 tane SSD falan var. Oyunun kurulu olduğu SSD'yi kontrol eder misin?
Oyun Samsung 970 EVO üzerinde kurulu. Oynadığım başka oyunlar da var içinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.