The Callisto Protocol alınır mı?

Ahmed.arif

Hectopat
Daha fazla  
Şu an fiyatı Steam de 224TL almayı düşünüyorum. Sizinde fikirlerinizi merak ettim. Bu arada Digital Deluxe Edition almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Tavsiye etmem hocam oynayan herkes rezil bir oyun olduğundan bahsediyor.Başka oyunlara yönelin veya kendinize bir yemek ısmarlayın bu fiyatı vermeye değmez.Max 100-110TL eder bu oyun.

DS Remake'in altında ezilmemek için erken çıkmış bir oyun. O yüzden aceleye gelmiş ve potansiyel harcanmış. Oynamadım ama oynamayı çok istiyordum ilk çıktığında çünkü atmosferi çok hoşuma gitmişti zaten uzay ve korku öğelerini severim, ama yorumları pek iyi değildi ve hatalı fiyattan alamadım. Daha sonra zam yedi zaten ve Enisin videosunu falan izledikten sonra alasım gelmedi.

Ama denenebilir istiyorsan, sıkarsa iade edersin. Ne torrent'te ne Game Pass'te vs. var oyun denemek için illa satın almak lazım.
Hatta Enis'in videosunu da bırakayım göz atmak istersen at.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
DS Remake'in altında ezilmemek için erken çıkmış bir oyun. O yüzden aceleye gelmiş ve potansiyel harcanmış. Oynamadım ama oynamayı çok istiyordum ilk çıktığında çünkü atmosferi çok hoşuma gitmişti zaten uzay ve korku öğelerini severim, ama yorumları pek iyi değildi ve hatalı fiyattan alamadım. Daha sonra zam yedi zaten ve Enisin videosunu falan izledikten sonra alasım gelmedi.

Ama denenebilir istiyorsan, sıkarsa iade edersin. Ne Torrent'te ne Game Pass'te vs. var oyun denemek için illa satın almak lazım.
Hatta Enis'in videosunu da bırakayım göz atmak istersen at.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam atmosferi grafik kalitesi olsun bunlar gerçekten çok güzel görünüyorlar. Ama insanların genel olarak beğenmeme nedenini anlamadım. Enis Kirazoğlu'nun videosunu da izlemiştim zaten. Eksileri evet var ama türü sevdiğim için çok gözümd batacağını sanmıyorum. Yine de kararsızım.

Hocam atmosferi grafik kalitesi olsun bunlar gerçekten çok güzel görünüyorlar. Ama insanların genel olarak beğenmeme nedenini anlamadım. Enis Kirazoğlu'nun videosunu da izlemiştim zaten. Eksileri evet var ama türü sevdiğim için çok gözümd batacağını sanmıyorum. Yine de kararsızım.
Hocam türü seviyorsan al gitsin. Çok bir para da değil artık 220 TL.

Oynanisi kotu. Oynanisi kotu oyun grafikleri ne kadar guzel olursa olsun bana gore eglenceli degildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı