Steam The Crew 2 0.80 dolar!

Ubisoft Store'dan da alabilirsiniz arkadaşlar. 16 TL. Yine de önerim Steam ama düşünenler bakabilir.
Screenshot_20240910_193624_WhatsApp.jpg

Yüzde 98 gibi bir indirimi var.

Hayatımda ilk defa duyduğum oyunu bu kadar öneri üzerine bilmeden aldım güzele benziyor.

Epic'ten kalan 9 TL bakiye vardı. 2.5 TL ekleyerek aldım bakalım yarın indirir denerim. Yıllar önce bu oyun çıkmadan önce tanıtım filmini görmüştüm güzeldi diye hatırlıyorum. Bakalım hayırlısı :)

Forza Horizon 4'ten sonra sarmaz diyorlar doğru mudur? Forza oynuyorum bu ara. Kütüphanede dursun oynarım diye alacaktım. Almaya değmez mi sizce o kadar kötü mü?
Araba detayları güzel sadece map biraz sade. Şehir maket gibi duruyor. 32 liraya değer bence kaçırma. 32 liraya aldığın oyunlar mario seviyesinde.

The Crew Motorfest 360 TL şu an normal fiyatı 1.200 TL bayağı bir indirime girmiş. Motor sevene güzel ama FH5 ile karşılaştırılamaz serbest dolaşma olayı FH5'te akıyor etrafda insanlar var konvoy falan yapabiliyosun ama Motorfest'de etraftaki insanlar sanki botmuş gibi geliyor düz yarış yapıp motor falan süreni açar onun dışında serbest dolaşmayı seven biri olarak tat alamadım.

Oyun güzel, platformlar içinden elbette en mantıklısı Steam gibi duruyor ancak herkes istediği yerden almakta özgür sonuçta. Kiminin diğer platformlardan birinde hazırda bakiyesi vardır kimi en ucuzu hangisi ise onu tercih eder. Dediğim gibi tercih meselesi.

Forza 5'te sevmediğim olay şu şehir yok dağ bayır ormanlık alan bir süre sonra sıkıyor şehir içinde drift yapasım geliyor ama yok The Crew 2 de 360 drift bile atılıyor fakat Forza da bir türlü yapamadım olmuyor nedense.
Forza’nın oynanışı daha güzel ve gerçeğe yakın çünkü. Şehir istiyorsan FH3’e bakabilirsin, satıştan kalktı ama crackte vardır. FH4’ün de şehri gayet güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı