Cid_Kagenou
Hectopat
- Makaleler
- 2
Ubisoft'un açık dünya yarış oyunu olan The Crew 2 Steam'de %98 indirimle 27,20 TL'ye düştü. Epic Games'te ise 11,78 TL'ye düştü. Meraklısına duyurulur!
60 FPS sınırı falan vardı bir aralar. Hala var mı bilmiyorum ama 27 liraya da alınır yani. Oynayalım bakalım.The Crew 2 Steam'de %98 indirimle 27,20 TL'ye düştü
Berbat bir arayüzü var, hatta bazı kişiler Epic in fps sorunlarına yol açtığını söylüyor.Abi bende bunu anlamiyorum; Niye illa Steam?
Steam'de oyunları sıkıştırılmış formatta yedeğe atma var. Yani bir oyunu yedeğe çekip flash bellek ile falan kolayca tekrar indirmeden başka bir pc'ye kurabilirsin.Abi bende bunu anlamiyorum; Niye illa Steam? Epic'te de ayni oyunun, ayni surumunu satiyorlar.
Bu oyunun sunucuları yakında kapanacakmış diye duydum.
Sunucuları kapansa bile çevrimdışı oynanmayacak mı?
Nereden ucuzsa oradan alın. Hangi mağaza olduğu fark etmez.Abi bende bunu anlamiyorum; Niye illa Steam? Epic'te de ayni oyunun, ayni surumunu satiyorlar.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Arada çok fark olunca ben de ucuz olan platformu tercih ediyorum orası ayrı ama 16 TL fark fazla değil.Aradaki 16 TL'lik fark için Epic ile uğraşmayın derim, alacak varsa Steam'den alsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.