Oyun The Division 2 100 TL

Oyun nasıldır güzel midir?
Görevler CO-OP ile zevkli oluyor. Dark Zone diye bir bölge var, orası tam CO-OP yeri mesela.

Oyunda Ubisoft'un klasik kendini tekrarlama kısımları var tabii ki. Fakat görev tasarımları fena değil, bu yüzden zevkli oluyor görevler.

Oynayacak arkadaşınız varsa alınabilir fakat ben Ubisoft Store'da 50-60 TL'ye almıştım. Belki hala o fiyata düşüyordur.

Çöp bu arada indirim bitince zammı çakarlarda denedim sevmedim Enis Kirazoğlu'da bayağı gömmüştü.
Oyun zaten zamlı fiyattan çıktı. Ubisoft 2.kez kur güncellemesi yapana kadar bu fiyatta kalır. Yeni kur güncellemesi yaparlarsa da zaten bu oyunla değil" AC Valhalla 1300TL oldu" gibi konularla öğreniriz.

Oyun Steam'e 350TL olarak geldi ve şu an indirimli 100 lira olarak şu an satışta. Oyun hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.
Beraber oynayacağın birileri varsa oyun keyifli oluyor. Ancak kimse yazmamış ama ben yazayım. Warlords of New York genişlemesi olmayınca oyun tıkanıyor. Zaten bugisoftta bu genişleme alınmazsa sezon iki içeriklerine ulaşılamayacağını söylemişti. 100₺'ye yarım bir oyun almış olursun.

40-50 TL gibi bir fiyata indirimde aldığımı bilirim. 100 TL etmez kendi görüşümce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı