v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 2 Mart 2021 #1 Uzun zamandır The Crew 2 adlı oyunu oynamak istiyordum. Oyunun 40 GB boyutundaki demo versiyonunda düşük ayarlarda akıcı oynayabiliyorum fakat aklıma asıl oyunda performans düşüklüğü olup olmayacağı takıldı, sizce fark olur mu?
Uzun zamandır The Crew 2 adlı oyunu oynamak istiyordum. Oyunun 40 GB boyutundaki demo versiyonunda düşük ayarlarda akıcı oynayabiliyorum fakat aklıma asıl oyunda performans düşüklüğü olup olmayacağı takıldı, sizce fark olur mu?
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #2 Demo sürümü belirli bir saat oynamana izin verip, oyundan bir şeyi eksik göstermediği için performans düşüklüğü olacağını hiç sanmam.
Demo sürümü belirli bir saat oynamana izin verip, oyundan bir şeyi eksik göstermediği için performans düşüklüğü olacağını hiç sanmam.
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 Olmaz.
Night Fury Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer izmir 2 Mart 2021 #4 Hayır olmaz, sonuçta aynı oyun motoru ve aynı grafikler kullanılıyor. Orjinal oyunun süre limiti olanı.
Hayır olmaz, sonuçta aynı oyun motoru ve aynı grafikler kullanılıyor. Orjinal oyunun süre limiti olanı.