The Crew 2 gibi oyunlarda gamepad gerekli mi?

Hassasiyete çok takılmayın her oyunda ihtiyacınız olmayacak. Yarış-simülasyon oyunlarında gaz, fren ve direksiyonda etkisi büyük. Onun dışında tuş basımı gerektiren oyunlarda fark olmaz. Örnek olarak hassas değilse sabit bir hızda gidemez veya sabit açıda dönemezsiniz. Bu sizi etkilemiyorsa çoğu gamepad aynı işlevi görür. Kısaca yarış-simülasyon ağırlıklı oynayacaksanız hassasiyeti kötü olan bir gamepad sizi üzer. Klavyeden farkı elinizde gamepad olması olur hatta bazı durumlarda daha kötü bir deneyime de sebep olabilir.

Klavyeyi pek sevmediğimden dolayı destekleyen her oyunu gamepad ile oynayacağım. Bu yüzden kaliteli bir şey almak daha mantıklı geliyor.

Klavyeyi pek sevmediğimden dolayı destekleyen her oyunu gamepad ile oynayacağım. Bu yüzden kaliteli bir şey almak daha mantıklı geliyor.
Bütçenizi bilmiyorum ancak ikinci el garantili Xbox kollarına bakabilirsiniz. Sıfır fiyatıyla da karşılaştırın, absürt fiyatlara denk gelirseniz kafanız karışmaz.

Şu ana kadar konsolum olmadığı için hiçbir oyunu gamepad ile deneme imkanım olmadı. Hep klavye ile oynadım. Son zamanlarda aklıma takılan bir şey var. The Crew 2, Forza Horizon 4 gibi oyunlarda gamepad ile klavyeye nazaran biraz daha iyi performans gösterebilir miyim? Kitlenin geneli gamepad ile oynuyor diyorlar. Ona göre arkadaşımdan bir gamepad alıp deneyeceğim.

"E madem arkadaşından alacaksın, git al, dene!" demeyin, evlerimiz uzak olduğu için gitmek bayağı uzun sürer. Bunu göz önünde bulundurarak yorum yapınız.
Bence kullanım rahatlığından dolayı performans artışı olur. PS 1-2-3 serisinden sonra PC'ye geçiş yaptım ve ikisinin de kendine göre avantajlı olduğu oyunlar var. FPS demiş olsaydın PC derdim.

Bence kullanım rahatlığından dolayı performans artışı olur. PS 1-2-3 serisinden sonra PC'ye geçiş yaptım ve ikisinin de kendine göre avantajlı olduğu oyunlar var. FPS demiş olsaydın PC derdim.

Deneme imkanım olursa deneyeceğim. Cidden merak ediyorum nasıl olduğunu Gamepad'in.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı