The Crew 2 gibi oyunlarda gamepad gerekli mi?

Klavyeyi pek sevmediğimden dolayı destekleyen her oyunu gamepad ile oynayacağım. Bu yüzden kaliteli bir şey almak daha mantıklı geliyor.

Klavyeyi pek sevmediğimden dolayı destekleyen her oyunu gamepad ile oynayacağım. Bu yüzden kaliteli bir şey almak daha mantıklı geliyor.
Bütçenizi bilmiyorum ancak ikinci el garantili Xbox kollarına bakabilirsiniz. Sıfır fiyatıyla da karşılaştırın, absürt fiyatlara denk gelirseniz kafanız karışmaz.

Bence kullanım rahatlığından dolayı performans artışı olur. PS 1-2-3 serisinden sonra PC'ye geçiş yaptım ve ikisinin de kendine göre avantajlı olduğu oyunlar var. FPS demiş olsaydın PC derdim.

Bence kullanım rahatlığından dolayı performans artışı olur. PS 1-2-3 serisinden sonra PC'ye geçiş yaptım ve ikisinin de kendine göre avantajlı olduğu oyunlar var. FPS demiş olsaydın PC derdim.

Deneme imkanım olursa deneyeceğim. Cidden merak ediyorum nasıl olduğunu Gamepad'in.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…