The Crew 2 Hakkında Düşünceleriniz Neler?

Bana göre sıkıcı çünkü simülasyon havası verilmeye çalışılmış arcade bir oyun. Dünyası çok geniş değil ve sadece sürüyorsun ekstra bişey yok

Merhabalar, Yeni konu açmak istemedim. Proje Cars gibi oyunları sevmem. Arcade oyun severim Nfs gibi Forza Horizon 3 ve The Crew 2 arasın da kaldım Forza indirimde hangisini almalıyım. Online yarış yaparım genelde.

The Crew ücretsiz olduğunda arkadaşımla oynamıştık ve eğlenmiştik. Bu oyunda arabadan başka taşıtların da olması eğlenceli yapabilir oyunu.

Steam'den betaya katılınabiliyor mu? Steam'de The Crew 2 ücretsiz yazıyor. Yoksa kendi sitesinden mi katılınıyor.

The Crew 2'den ilk oyunda olduğu gibi yine hiç beklentim yok. Bir defa sürüş hissi, modifiye çeşitliliği, haritası, online zevki ve eğlencesi yok. Forza yine her zaman olduğu gibi ezip geçicek. Yakın bir zamanda elimde bulunan PS4'ü satıp bir bilgisayar toplayacağım. Yanına da bir G27 alıp Horizon 4'ün keyfini çıkaracağım.

Gayet hoşuma gitti. Tamam kabul, oyun hissiyatı çok iyi değil fakat o kadar da kötü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…