The Crew 2 Hakkında Düşünceleriniz Neler?

Ubisoft'a hiç inanmam. Çıktığı sıra bakarız..

Forza Horizon 4 çıkmış olsa alacağım. 3 ay tatil var sonra üniversite başlayacak vaktim olmaz. Bu 3 ayı bekleyerek harcamak istemiyorum.

The crew 1'i ilk çıktığı zamanki halini söylüyorsan haklısın grafikleri karanlık ve rezalet idi. Lakin Wildrun ile düzeltildi şu anki hali gayet iyi. Oyunu 800 saat civarı oynamış biri olarak söylüyorum kıyaslama yapacağım şimdi.
1- Crew 2'de çoğu araç birinci oyunda da var zaten hatta bazıları çıkartılmış. Örneğin Subaru BRZ, ve Crew 1'de 120 araç ve üzeri sözü abartılmıştı oyundaki araçların çoğu aynı zaten 120 aracın 5 tanesi aynı mesela, Mustang GT, Mustang GT fastback, Mustang GT Street edition, Mustang GT 2011 ve buna benzer model türleri var en basit örnek bu. Ek olarak o kadar araç olsa dahi kullandığınız araç hep aynı oluyor aksi halde yarış kaybediyorsunuz zaten 120 aracın sadece 6 tanesi kesin aracım idi.
2-Modifiye seçeneğinde çok fazla artış yok ilerde eklenir mi bilinmez çoğu parça birinci oyunun aynısı. Tek yeni özellik bana göre Vinyl kişiselleştirmesi aldığım zaman uçaklara bir Solotürk yaparım artık.
3-Çok az sayıda Japon aracı var. Oyunda Rallycross var ve Rally'nin en önemli markalarını oyunda göremiyoruz. Drift yarışları var ama oyunda Drift'i adam akıllı temsil eden tek araç Mazda Rx7. Mistubishi, Subaru, eski kasa Mercedes, Mazda ve Nissan araçlarının olması lazım. Driftte 240SX vs. Rally'de Evolution serisi.
4-F1 aracı sadece 2 adet var.
5-En önemli eksiklik dönüş hassasiyet ayarı yok ve bu beni delirtti resmen.
6-Bazı durumlarda grafikler plastik mi desem ne desem bilemedim çok acayip bir şey bana kalırsa 2. veya 3. yılını doldurduğu zaman bir grafik güncellemesi yer gibi.
7-Ubisoft oyuna ayda 2 araç ekleyeceğiz diyor bekleyeceğiz ve göreceğiz en azından birinci oyun gibi yaptık bu kadar oynayın demeyecekler gibi.

Oyun çıkar çıkmaz almayacağım kesin, zaten PVP yarışlarının olmayacağı söylenmişti diye hatırlıyorum sonbahar veya kışın ekleyeceklerdi heralde.

Son düzenleme:
Forza Horizon 3 dışında arcade yarış oyunları ile hiç aram olmadığı halde Crew 2'ye de bayıldım resmen. Koskoca ABD'yi oldukça güzel grafikler ile ayaklarımızın altına sermiş adamlar. Araç iç ve dış modellemeleri de Forza kadar başarılı olmuş desem yanlış olmaz. Sürüş mekanikleri Horizon 3 kadar başarılı olmasa da Crew 2 nin de Horizon dan aşağı kalır pek bir yanı yok bana göre.

Hocam , Forza Horizon 3 bile çıkış yılına göre The Crew 2 den iyi grafiklere sahip.

Hocam , Forza Horizon 3 bile çıkış yılına göre The Crew 2 den iyi grafiklere sahip.
Horizon 3 2016 çıkışlı bir oyun olduğu halde bir nebze daha iyi olduğu söylenilebilir grafiksel olarak ama şunu da belirtmek gerek Horizon 3'ün haritası genişlik olarak Crew 2'nin haritasının nereden baksanız 10'da 1'i ancak vardır. Bu kadar devasa bir haritada bu grafikler şaşırtıcı kesinlikle daha ne olsun dedirtiyor insana.

Katılmıyorum. Yağmurlu hava dışında grafikler 200 TL'yi hak etmiyor. Özellikle hava akşam olunca grafikleri 2013'te çıkan Gta 5'in 10 da biri olamaz.

Katılmıyorum. Yağmurlu hava dışında grafikler 200 TL'yi hak etmiyor. Özellikle hava akşam olunca grafikleri 2013'te çıkan Gta 5'in 10 da biri olamaz.
Kişiden kişiye değişebilir elbette. Beklenti ile de alakalı tabi fakat genel olarak yorumlara baktığımda yabancı forumlara DH'ye çoğu kişi fazlası ile memnun grafiklerden.

Bu arada oyunu deneyim ettiniz mi deneyim ettiyseniz nasıl bir sistem üzerinde hangi çözünürlükte hangi detaylarda denediniz acaba ?

Ben Ps4 Pro üzerinden 4K monitörüm ile deneyim ettim ve oldukça memnun kaldım. Doku detayları ışıklandırmalar yansımalar bitki örtüsü su efekti vs. çok çok başarılı.

Oyun içi fotoğraf modunda aldığım bir kaç kare bunlarda. Forza horizon 3 den aşağı kalır bir yanı yok kesinlikle. Bu grafikleri neden başarısız buldunuz anlam veremedim doğrusu.

Son düzenleme:
Hocam, Sizden bir ricam var. Forza ve The Crew'in karşılaştırma videolarını izler misiniz. Steam'de çoğu olumsuz yorum yapmış. Oyunu 1 saat oynama fırsatım oldu. Ben oyuna kötü demiyorum. 2013'te çıksa güzel oyun derim ama 2018'de çıkmış bir oyuna rağmen 200 Tl'yi hak etmiyor. En fazla 100 TL indirimde iken alınabilir,Tabi kide kişiden kişiye göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…