The Crew 2 Hakkında Düşünceleriniz Neler?

Forza Horizon 3 ü Rx 480 ni mi satmadan önce epey oynamışlıgım var 1080p ultra detaylarda harika görünüyor . İste bu nedenle bu kadar emin konusuyorum Crew 2 ninde grafiksel olarak aşagı kalır bir yanı yok diye.

Siz oyunu düsuk çözünürlükte ve düşük grafik detaylarında oynadıysanız eğer belki de ondan böyle düsünüyorsunuz bilemiyorum. İyi bir pc de veya Pro da 4K da deneyim etmis olsanız bana hak verirdiniz. Yukari da alıntılar paylastım 2018 e yakısan grafikler var oyunda.

Grafikleri iyi diye uzaktan kumandalı araba sürmek mantıklı değil. Biraz bekleyin 2 Ekim'de FH4 çıkacak. Game Pass ile de oynayabilirsiniz.

RX 470 8 GB ile oynadım. Oyunun grafikleri 200 TL'yi hak etmiyor.Kime sorduysam Forzayı bekle dedi. İyi eğlenceler hocam

RX 470 8 GB ile oynadım. Oyunun grafikleri 200 TL'yi hak etmiyor.Kime sorduysam Forzayı bekle dedi. İyi eğlenceler hocam
Ben size Crew 2 yi hemen alıp oynamalısınız demiyorum zaten sadece düşüncelerimi dile getiriyorum.
Ben de heyecan ile merak ile serinin 4. oyununu Horizon 4 ü bekliyorum iple çekiyorum aslına bakarsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…