The Crew 2 oynarken 'Page Fault In Nonpaged Area' hatası

Ateist Jho

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba Technopat sakinleri.
Bugün ilk kez düzgün bir oyun oynayayım dedim. Gidip The Crew 2 aldım ve bilgisayara kurdum.
Oyunu kurduğum disk 250GB HDD. Windowsun kurulu olduğu disk 120GB SSD.

Soruna gelirsek MSI'ın kendi forum sitesinden MSI Gaming Center programını indirdim.
Oradan OC Mode seçeneğini seçtim ve oyuna girdim. İlk 15 dakika sonra oyun birden takılarak
araba sesi çıkarmaya başladı ve yanıt vermeyi kesti. Windows hala çalışıyordu. Ben de oyunu kapatmaya çalıştım, oyun kapanmayınca bilgisayarı başlat menüsünden kapattım. Açınca "Page Fault In Nonpaged Are" hatasını aldım. 2-3 kere aynı hatayı aldım bu arada bilgisayar kendisini kapatıp açtı.

Sonra bilgisayar kendini topladı ve yeniden açtım. Bu sefer MSI Gaming Center yazılımını sildim. OC ayarlarını da deaktif ettim. yeniden oyuna girdim. Bu sefer 5 dakika içinde oyun takıldı ama BSOD ekranına geçmedi hemen kapattım. Neyse sonuçta içimde bir şüphe oluştu. Attığım minidump dosyalarını analiz edebilecek yardımcı birisi olursa memnun olurum.

Sistem:
MSI GTX 1050 Gaming
Nvidia sürümü 416.94
Intel(R) Pentium(R) CPU G4560 @ 3.50Ghz
7.97 GB RAM 2133 Mhz

MSI H110M PRO-VD Intel

technopat ateist jho minidump dosyası — RGhost — файлообменник

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…