F frync Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 2 8 Nisan 2021 #1 Selam arkadaşlar. The Crew 2 bilgisayarımda çok ısınıyor, 100 dereceye kadar çıkıyor. Arkadaşlarıma sorduğumda ise 60-70 derecede oynuyorlarmış. Beni korkutuyor. Sistemime bir şey gelmesini istemem. Ayriyeten bilgisayarın altında da soğutucu var. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2021
Selam arkadaşlar. The Crew 2 bilgisayarımda çok ısınıyor, 100 dereceye kadar çıkıyor. Arkadaşlarıma sorduğumda ise 60-70 derecede oynuyorlarmış. Beni korkutuyor. Sistemime bir şey gelmesini istemem. Ayriyeten bilgisayarın altında da soğutucu var.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 8 Nisan 2021 #2 En son ne zaman termal macun yenilendi? Artı 0 Eksi
E Erenyldrr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 730 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Kıbrıs, Gazimağusa 8 Nisan 2021 #3 Tozunu alıp termal macun değişin. Artı 0 Eksi
Frukogazoz Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #4 Eğer uzun zamandır bakımı ve temizliği yapılmıyorsa ondan kaynaklıdır bir temizleyin ve mümkünse termal macunu değiştirin. Artı 0 Eksi
Eğer uzun zamandır bakımı ve temizliği yapılmıyorsa ondan kaynaklıdır bir temizleyin ve mümkünse termal macunu değiştirin.
KS KS F frync Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 2 8 Nisan 2021 #5 The G.O.A.T dedi: En son ne zaman termal macun yenilendi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı aldığımda içinde sürülü olması lazım herhalde. Frukogazoz dedi: Eğer uzun zamandır bakımı ve temizliği yapılmıyorsa ondan kaynaklıdır bir temizleyin ve mümkünse termal macunu değiştirin. Genişletmek için tıkla... maalesef ailem termal macun veya temizleme işlerine inanmıyor ve yaptırmıyor bana. Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: En son ne zaman termal macun yenilendi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı aldığımda içinde sürülü olması lazım herhalde. Frukogazoz dedi: Eğer uzun zamandır bakımı ve temizliği yapılmıyorsa ondan kaynaklıdır bir temizleyin ve mümkünse termal macunu değiştirin. Genişletmek için tıkla... maalesef ailem termal macun veya temizleme işlerine inanmıyor ve yaptırmıyor bana.
E Erenyldrr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 730 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Kıbrıs, Gazimağusa 9 Nisan 2021 #6 frync dedi: Bilgisayarımı aldığımda içinde sürülü olması lazım herhalde. Maalesef ailem termal macun veya temizleme işlerine inanmıyor ve yaptırmıyor bana. Genişletmek için tıkla... Servise götürün bakımını yapsınlar o zaman inanırlar. Artı 0 Eksi
frync dedi: Bilgisayarımı aldığımda içinde sürülü olması lazım herhalde. Maalesef ailem termal macun veya temizleme işlerine inanmıyor ve yaptırmıyor bana. Genişletmek için tıkla... Servise götürün bakımını yapsınlar o zaman inanırlar.