Mesajım hala geçerliliğini koruyor. Biri türünün en başarılı oyunlarından biri, 2018'in en iyi ikinci oyunu. Diğeri araba kullanmanın zevksiz olduğu kötü bir araba yarışı. Hani ikisi de türünün en iyisi olur da anlarım.
Şu an bana göre piyasadaki açık ara en iyi yarış oyunu Forza Horizon 4 ama o da sadece Microsoft mağazasında. Bu arada Red Dead Redemption 2 Ultimate ve The Crew 2 Gold Edition sahibiyim. Yani ezbere konuşmuyorum.
Şu an bana göre piyasadaki açık ara en iyi yarış oyunu Forza Horizon 4 ama o da sadece Microsoft mağazasında. Bu arada Red Dead Redemption 2 Ultimate ve The Crew 2 Gold Edition sahibiyim. Yani ezbere konuşmuyorum.
Bu karşılaştırma biraz saçma olmuş, RDR 2 çok daha iyi bir oyun. Ancak Crew 2'de boş bir oyun değil, arcade seviliyor ise alınabilir. Eğer bütçeniz RDR 2 için yetiyorsa durmayın alın bence, tabii İngilizceniz yeterli olur ise.
Bu karşılaştırma biraz saçma olmuş, RDR 2 çok daha iyi bir oyun. Ancak Crew 2'de boş bir oyun değil, arcade seviliyor ise alınabilir. Eğer bütçeniz RDR 2 için yetiyorsa durmayın alın bence, tabii ingilizceniz yeterli olur ise.