"The Crew Çalışmayı Durdurdu" Hatası

Elftelya997

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Gerçekten can sıkıcı bir problemle karşı karşıyayım.
The Crew oyununu satın aldım indirdim fakat sürekli The Crew Game oyunu durdurdu gibi bir hata alıyorum. Nette birkaç çözüm buldum ama fayda etmedi.
  • Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\The Crew (worldwide)\Support\Software\DirectX
Buradaki DXSETUP.exe dosyasını çalıştırıp güncelledim ama yine çözüm olmadı. Bazı sitelerde denk geldim Win 10'dan kaynaklanıyormuş sanırım. İllaki bu oyunu oynamak için tekrar Win 8.1'e mi geçmem gerekiyor? Oyunu 2 kez indirdim belki indirmede sorun olmuştur diye yine bir çözüm olmadı. Oyuna onca para verince koyuyor insana, bir yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu video ya bak istersen sadece gta 4 için mi bilmiyorum ama denemekten bir zarar gelmez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı