The Crew etkinleştirme isteme sorunu

HatalıGamer

Hectopat
Katılım
25 Eylül 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar 1 hafta once baslayan The Crew ucretsiz indirmeden yarlandim oyunu indirdim. Biraz ilerledim ama bazi gorevleri yapamiyorun. Satin alma istiyor ve ayrica oyuna girince The crew wild run yaziyor.
Yanıtla
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna girince öyle yazıyor fakat UPlay ekranında oyun The Crew olarak gözüküyor ayrıca DLC'ler bölümüne tıklarsan The Crew - Wild Run DLC'sine sahip olmadığını görürsün. Oyun içinde yazan önemli değil galiba.
 
Oyun içinde "Wild Run" yazmasının sebebi oyundaki tüm kullanıcılara Wild Run ile birlikte bir güncelleme yayınlanmış olması. Bu güncelleme ara yüz ve grafik geliştirmelerini barındırıyor. Wild Run satın almadığın zaman senaryo görevlerinin tamamını oynayabilirsin. Yapmana veya katılmana izin verilmeyen yarışlar, girmene müsaade edilmeyen garajlar ve satın almana engel olunan araçlar, Wild Run DLC'sine özel olarak yapılmış olanlar. Dediğim gibi senaryo görevlerinin tamamını oyundaki arkadaşlarınla, başkalarıyla veya yalnız başına bitirebilirsin. Sadece yanlış yarışa girmeye çalışıyorsundur uyarı alıyorsan :).
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı