The Crew Gold için ön sipariş şart mı?

CanDurukan

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi Steam den Gold versionunu ön sipariş edecektim ancak Parayı toparlayamadığım için yetişmiyecek. Oyun çıktıktan sonra da gold versiyonunu alabiliri miyim? Yoksa ön siparişe özel mi gold?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyunu satın alacaklar daha sonra sanki pişman olacaklarmış gibi geliyor. Ucuz bir oyun da değil.
Daha önce siz bu oyunun beta sürümünü test ettiniz ve beğendiniz mi?
Ben oynanış videolarını izledikten sonra almayı bir kenara bırakın, ücretsiz verseler oynayacakmışım gibi hissetmiyorum.

Bu oyunu satın alacaklar daha sonra sanki pişman olacaklarmış gibi geliyor. Ucuz bir oyun da değil.
Daha önce siz bu oyunun beta sürümünü test ettiniz ve beğendiniz mi?
Ben oynanış videolarını izledikten sonra almayı bir kenara bırakın, ücretsiz verseler oynayacakmışım gibi hissetmiyorum.

2.Betayı oynadım oyun motoru, fizik motoru çok iyi olmasada oyun zevkli gerek hikayesi gerek görevleri bi NFS U3 olamayacaktır ama denenmesi gereken oyunlardan (oyun hunharca arcade oynadıktan sonra NFS rivals simulasyon gibi geliyor)

Ben işin görselliğine pek önem vermiyorum. Yani grafikler benim için çok yüksek kalitede olması gerekmiyor. Az olsun, ama o gerçekçilik hissini versin. Belki o yüzden bu oyuna pek ısınamadım gibi.
Yaklaşık aynı tarihlerde yayınlanacak Project Cars oyunu var. 3 yıldır da bu oyunun takipçisiydim. Bu yüzden de aklım karışık. :confused:

Ekleme: Ne tür oyunlar oynuyorsun diye sorarsanız "Live For Speed ve Richard Burns Rally" gibi simülatör oyunları.

Ben işin görselliğine pek önem vermiyorum. Yani grafikler benim için çok yüksek kalitede olması gerekmiyor. Az olsun, ama o gerçekçilik hissini versin. Belki o yüzden bu oyuna pek ısınamadım gibi.
Yaklaşık aynı tarihlerde yayınlanacak Project Cars oyunu var. 3 yıldır da bu oyunun takipçisiydim. Bu yüzden de aklım karışık. :confused:

Evet o yüzden ısınamamış olabilirsin oyunun sürüşünün gerçekçilikle alakası yok:). Project Cars a gelirsek gerçekten next-gen bir oyun mesajlarındaki içeriklere bakarak The Crew den uzak dur derim

O halde size iyi sürüşler. Belli olmaz belki oyun fiyatı düşerse bir deneme şansım da olabilir. En kötü yeğenime alıp hediye ederim gibi geliyor. Ama ucuzlarsa. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı