The Crew Motorfest alınır mı?

Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 7500f

AMD RADEON RX 5700XT NİTRO+

GİGABYTE B650M D3HP
800 saatten fazla Forza Horizon 5 oynadım ve artık eskisi kadar zevk almıyorum. Geçenlerde de Motorfest 360 TL'ye düşmüş, sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Forza'dan daha iyi deniliyor bence alınır bu fiyata.

Forza'dan daha iyi değil. Oynadım, ancak araç sürme mekaniklerini beğenmedim. Araçla virajları almak çok zor, sanki gemi kaydırıyormuşum gibi hissediyorum. Forza'nın sürüş hissiyatı çok daha iyi.

800 saatten fazla Forza Horizon 5 oynadım ve artık eskisi kadar zevk almıyorum. Geçenlerde de motorfest 360 TL'ye düşmüş, sizce alınır mı?

Fiyat olarak alınır derim güzel oyunların fiyatları düşünce sorgulamadan almalısınız aslında kenarda dursun oyunların fiyatları uçuk olduğu için ucuzken almak daha iyi oluyor.

Forza'dan daha iyi değil. Oynadım, ancak araç sürme mekaniklerini beğenmedim. Araçla virajları almak çok zor, sanki gemi kaydırıyormuşum gibi hissediyorum. Forza'nın sürüş hissiyatı çok daha iyi.

Fiyat olarak alınır derim güzel oyunların fiyatları düşünce sorgulamadan almalısınız aslında kenarda dursun oyunların fiyatları uçuk olduğu için ucuzken almak daha iyi oluyor.

Aslında araç sürme mekaniklerine önem veriyorum ve Forza'nın mekaniklerini beğeniyorum
TCM'nin mekanikleri ne kadar kötü

Arcade tarzı seviyorsanız alabilirsiniz, ki zaten 360 TL baya uygun Motorfest için.

Eylül ayında Ubisoft Store'da Ultimate paketini 350TL'ye almıştım fazla deneyemesemde videolardan izlediğim kadarıyla tatmin eden bir oyun.

Son düzenleme:

Klavyeyle mi oynuyorsun bilmiyorum da Forza'da arabalar asıl ağır ve rezil.

Ha, fizik konusunda tartışılır da optimizasyon dışındaki nereyde tüm konularda Forza'dan fersah fersah üstün Crew Motorfest. İki seriyi de çok uzun süre oynadım, simülasyon oyunlarını da uzun süre oynadım ve şuan arcadenin kralı Crew.

Aslında araç sürme mekaniklerine önem veriyorum ve Forza'nın mekaniklerini beğeniyorum
TCM'nin mekanikleri ne kadar kötü
Oldukça güzel, fresh hissettiriyor bana sadece drift mekaniklerini beğenmiyorum. Motorspor tadı katılmış bazı eventlerde F1, GT3 tarzı pist araçları sürüyorsunuz ve bunların mekanikleri beni çok fazla tatmin etti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı