The Crew motorfest alınır mı?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Merhaba hocalarım, yarış oyunlarını aşırı severim. Forza 3'ü bitirdim Forza 4'ü birkaç kere bitirdim. Forza 5'te 150 saatim var. Üç oyunu da fazlasıyla sömürdüm. Yeni bir oyun denemek istiyorum. Crew Epic indirimleri ile 280 civarına düşüyor. Sizce almaya değer mi? Crew'in sürüş mekaniklerine iyi değil diyen çok fazla insan var. O yüzden tereddütte kalıyorum. Forza'dan sonra çok kötü gelir mi mekanikler?

Evet hocam Crew sizi tatmin etmez bende Forza'dan geçtim hiç tatmin olamadım.

Hocalarım Forza'yı çok sömürdüm Forza 5 150 saatten fazla gitmez gibi geliyor DLC'lerde bitti haftalık görev yapıyorum sadece o yüzden yeni oyun arıyordum açıkçası. Ama hepinizi değmez demişsiniz iyice tereddüte düştüm şimdi. İnternet hızlı olsa demo indirip deneyeceğim ama internetim aşırı yavaş.

Hocalarım Forza'yı çok sömürdüm Forza 5 150 saatten fazla gitmez gibi geliyor DLC'lerde bitti haftalık görev yapıyorum sadece o yüzden yeni oyun arıyordum açıkçası. Ama hepinizi değmez demişsiniz iyice tereddüte düştüm şimdi. İnternet hızlı olsa demo indirip deneyeceğim ama internetim aşırı yavaş.
Hocam forzada bmwi4 veya yeni kasa rs6 , rs7 niz varmi

60 70 saat götürse yeter gibi geliyor Crew. Modifiye olayı aşırı iyi gözüküyordu videolarda ama mekanikler cidden kötüyse oynanmaz gibi. Mekanikler oynanmayacak derecede kötü mü? Mesela NFS Heat mekanikleri başta aşırı kötü hissettirmişti ama alışınca zevkli gelmişti. Bu da öyle olabilir mi?

Hocam forzada bmwi4 veya yeni kasa rs6 , rs7 niz varmi
hepsi var hocam

Hocam Forza'da bmwi4 veya yeni kasa RS6, RS7 niz var mı?

Ben deli gibi sahne arkası bilet kastım o yüzden yeni gelen arabaları direkt bilet ile alıyorum m5CS M3 M.2 RS6 RS7 porscher 911 r gibi tüm kült arabaları aldım.

Hocam Forza'da bmwi4 veya yeni kasa RS6, RS7 niz var mı?

150 milyon civarıda param var. Olmayan arabları da açık arttırmadan alıyorum direkt.

60 70 saat götürse yeter gibi geliyor Crew. Modifiye olayı aşırı iyi gözüküyordu videolarda ama mekanikler cidden kötüyse oynanmaz gibi. Mekanikler oynanmayacak derecede kötü mü? Mesela NFS Heat mekanikleri başta aşırı kötü hissettirmişti ama alışınca zevkli gelmişti. Bu da öyle olabilir
Hocam oynanmayacak kadar kötu degil fakat keyifsiz ve yapay en iyisi demo indirip deneyin karari siz verin

60 70 saat götürse yeter gibi geliyor Crew. Modifiye olayı aşırı iyi gözüküyordu videolarda ama mekanikler cidden kötüyse oynanmaz gibi. Mekanikler oynanmayacak derecede kötü mü? Mesela NFS Heat mekanikleri başta aşırı kötü hissettirmişti ama alışınca zevkli gelmişti. Bu da öyle olabilir mi?

hepsi var hocam

Ben deli gibi sahne arkası bilet kastım o yüzden yeni gelen arabaları direkt bilet ile alıyorum m5CS M3 M.2 RS6 RS7 porscher 911 r gibi tüm kült arabaları aldım.

150 milyon civarıda param var. Olmayan arabları da açık arttırmadan alıyorum direkt.
Hocam 1 tanesini uygun olanlardan gonderme sansiniz varmi ben sadece acik dunyada sarki acip gazliyorum ondan param yok

Hocam oynanmayacak kadar kötu degil fakat keyifsiz ve yapay en iyisi demo indirip deneyin karari siz verin.

Hocam 1 tanesini uygun olanlardan gonderme sansiniz var mı ben sadece acik dunyada sarki acip gazliyorum ondan param yok.

Göndereyim hocam nasıl gönderiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı