The Crew oyunları Voidu'da indirimde!

Yeni oyun geliyorken bunlar alınmaz demek isterdim ama sonra nerede yaşadığımızı ve yeni oyunun 1200TL olduğunu hatırladım :( Crew 2 alın geçin. 1. oyunu seven çok görmesem de 2. oyunu oynayan boldu.

Yeni oyun geliyorken bunlar alınmaz demek isterdim ama sonra nerede yaşadığımızı ve yeni oyunun 1200TL olduğunu hatırladım :( Crew 2 alın geçin. 1. oyunu seven çok görmesem de 2. oyunu oynayan boldu.

İkinci oyunda araba çeşitliliği az olması üzdü ikisini önceden zam gelmeden aynı fiyata almıştım.

The Cre Ultimate Edition + The Crew 2 Gold Edition'u(full paket) bu yaz indirimlerinde Steam'den 193TL'ye aldım.Site üzerinden kontrol ettiğimde ilk oyunun Ultimate'i 38.85 İkinci oyunda ise nedendir bilmem Gold satılmadığından bir alt paketi Special Edition 26.90TL'ye satılıyor.İkisi birlikte yaklaşık 75TL gibi bir miktara alınabiliyor.Aslında oldukça güzel fiyat tabi 2.oyunun bir alt paketi olduğunu saymazsak.

Voidu'da satın aldığım her oyun kütüphaneme eklenirken nedense sadece Crew 2 kütüphaneme eklenmiyor. Daha önce aldığımda da eklenmemişti az önce yine aldım eklenmedi. İade isteyeceğim tekrar 😐.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı