The Crew Wild Run Harita Yüklenmemesi

• Konuyu başlatan 6ODRA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 832
Makaleler
3
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki problemin aynısını yaşıyorum, sorun nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

AMD FX 6300
ASUS HD7790 DCU2 1GB OC
6 GB DDr3 1333mhz
Windows 10 PRO

Son düzenleme:
Alakalı bölgeye ışınlanmak yerine GPS ile yol çizip yolculuk yapmayı deneyebilir misin? Oraya vardığında sorunun devam edip etmediğini söylersen sevinirim.
Sorun devam ediyor. Oyunu kapatıp açmam gerekiyor her seferinde aynı şey. PVP görevlerde doğu bölgesi yarışlarda sıkıntı yok ama San Francisco dan Detroit'e dönünlünce syah loading ekranında kalıyor.

Bir örnek video daha

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyunu çok sevdim ama bu hatalar yüzünden gına geldi artık.

Sorun devam ediyor. Oyunu kapatıp açmam gerekiyor her seferinde aynı şey. PVP görevlerde doğu bölgesi yarışlarda sıkıntı yok ama San Francisco dan Detroit'e dönünlünce syah loading ekranında kalıyor.

Bir örnek video daha

Oyunu çok sevdim ama bu hatalar yüzünden gına geldi artık.

Aslında oyunu ben de indirdim, bu tip bir sorunla karşılaşmadım. Hatta The Crew Wild Run bir zamanlar beta idi, beta testine katılmıştım ve orada bile sorun olmamıştı. Uplay üzerinden oyun kütüphanesinde The Crew'e tıkladığında gelen menüde "play" tuşunun altındaki seçeneklerden "properties" seçeneğine tıklayıp gelen ekranda "verify files" tuşuna basabilir misin? Dosyaları kontrol edip onarma yapacak. Böylece sorun düzelebilir.

Aslında oyunu ben de indirdim, bu tip bir sorunla karşılaşmadım. Hatta The Crew Wild Run bir zamanlar beta idi, beta testine katılmıştım ve orada bile sorun olmamıştı. Uplay üzerinden oyun kütüphanesinde The Crew'e tıkladığında gelen menüde "play" tuşunun altındaki seçeneklerden "properties" seçeneğine tıklayıp gelen ekranda "verify files" tuşuna basabilir misin? Dosyaları kontrol edip onarma yapacak. Böylece sorun düzelebilir.
Çok kez yaptım onu zaten.

CPU kullanım değerleri nedir oyun sırasında? Ben 750 Ti ve i5 3450 ile sorun yaşamadım. CPU - GPU kullanım değerleri ve sıcaklık değerlerini paylaşma şansın var mı?
Hocam sorunu Windows'u son sürüme güncelleyerek hallettim. Sorunu yaşayanlara duyurulur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı