The current BIOS settings do not fully support the boot device hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

isaerkin

Hectopat
Yer
Konya, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayardan az çok anlarım ama bios konu olunca hiçbir şey anlamıyorum.

Resimdeki gibi bir hata alıyorum açılışta;

q2ra5Z.jpg

Ve dediği yere gidiyorum ENABLE yapıyorum.

OdP5Yn.jpg

Ama malesef hala olmuyor lütfen yardım eder misiniz?

• Sistem: Windows 8.1
  • Anakart: Asus M5A97 R2.0
  • Ekran kartı: Asus R9 280
İşlemci : AMD Fx 6350

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef hala çözemedim bu hatayı herkesin önerilerini yapıyorum ama olmuyor Windows 8.1 yükledikten sonra böyle oldu bilgisayarımda yeni daha 2 ay oldu alalı ama lanet olsun windows 8 herkes övüyor ben lanet ediyorum

Bu anakart MSI benimki Asus aynı ayarlar var mıdır ?

Video'da sadece windows açılış hızlandırma ve windows kurulum var bunun ne gibi yararı olucak bana ?

Arkadaşlar bilgisayarımı alalı 2.5 ay falan oluyor. İlk başlarda Windows 7 kurdum 2 ay falan Windows 7 olarak kullandım bilgisayarımı ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.Windows 8 kurdum ve başım açılışta:
"The current BIOS settings do not fully support the boot device"
hatasını almaktan kurtulmadı. Technopat formunda bütün bu başlık altında ki konuları inceledim ve hepsini yapmama rağmen kurtulamadım. En sonunda Windows 7'e geri dönecek gibiyim ama son kez bir yardım istiyorum sizlerden.

Anakartım Asus M5A97 R2.0 ve bu hatamın sebebi kesinlikle bios ayarlarından olduğunu anlamış bulunmaktayım ve bana lütfen BİOS ayarlarını detaylı şekilde anlatıp ayarlarını yapmamı sağlayacak bir arkadaş arıyorum. Default yapıyorum geçmiyor onun için ekstra UEFİ ayarları veya BİOS için yapılması gerekli başka ayarlar varsa lütfen yardım edin yapayım.

Şimdiden ilginiz için çok teşekkür ederim yardım edip şu hatadan kurtulmamı sağlayan arkadaşı çok dua edicem yemin ediyorum gına geldi artık.

İyi forumlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı