Kötü dersem, piyasadaki bunca kötü oyuna haksızlık etmiş olurum. Gerçek bir SCAM proje diyenler vardı ama ben hep bir acaba demiştim içimden... Şimdi tescilli kanıtlı hale geldi. Çok ama çok sorunlu çıktı.
Yoksa fikir olarak çok güzeldi... Nether oyununu belki bilenler vardır, onun zombi temalı versiyonu gibi duruyordu. Escape From Tarkov'dan esintiler vardı.
5000 saatten fazla EFT oynamış birisi olarak aynı temayı zombi oyunlarında görmeyi çok istiyordum. Nether oyununun tadı damağımızda kalmışken bu oyun ilaç gibi gelecek diye ümit ediyordum. Ama maalesef olmadı...
Düzelir mi ? Ne oyunlar düzeldi... Daha dün No Mans Sky'ın çıkışını hatırlarım... Şimdi ne kadar iyi durumda... Ama bu firma güven vermiyor, doğruya doğru.
Ben aldım şahsen. Bile bile aldım belki düzelir diye. Ama performans sorunları, server sorunları vs keyif alamadım şu ana kadar. Bir de DOWNGRADE kavramını başka boyuta taşımış firma. Böyle bir örnek, böyle bir düşük ölçeklendirme yok piyasada. Trailer'da görünen GUCCI, oyunda olan ÖzAsmardeoğulları Giyim-Ticaret-Turizm Ltd. Şti...