The Day Before'un çıkmasına son 4 gün!

@Turgineer, muhtemelen. Oyunun optimize sorunu da vardır muhtemelen ki bu kadar olumsuz yorum almış. Oynanış kısmında da sorun olduğunu düşünüyorum.

The day before da hiç optimizasyon sorunu görmedim ben. En yüksek ayarlarda gayet akıcı şekilde oynatıyordu. Grafiklerine laf etmiş bazı kişiler ama bende iyi gözüküyordu. Tüm sorun oynanış kısmında. Vuruş hissiyatından seslere kadar hepsi bozuk.

@can477, ekran kartınız nedir? O oyunu hangi sistemle oynadınız?

Rtx 3080ti. İ9 11.nesil.

Şöyle düşünün: RTX 3080 Ti ile 100-120 FPS arası alabilmek varken neden 60 FPS'e sabitleyesiniz ki kendinizi? Diyelim ki Cities: Skylines 2'yi bu şekilde kurtardınız. Eee, bundan sonraki yıllarda çıkacak oyun için 3080 Ti yeterli olacak mı? Farklı bir örnek daha vereyim: Oyunu 2K çözünürlükte oynamak isteyen birisiyim mesela. 3080 Ti gibi bir kartla Cities: Skylines 2'yi 2K çözünürlükte akıcı şekilde oynayamayacağım. Neden? Firmaların açgözlülüğü, umursamazlığı ve iş bilmezliği yüzünden oyunu neden akıcı şekilde oynayamıyorum? Muhtemelen firmalar ve ekran kartı üreticileri iş birliği içerisinde. Oyunu adamakıllı optimize etseler düşük kartlarla da akıcı şekilde oynanabilir oyun. Oyunun sistem gereksinimleri tamamıyla oyun yapımcısının inisiyatifine kalmış.

Ben 2K da 60FPS sabitte oynuyorum. Açıkça söylemem gerekirse diğer oyunlarda da test ettim 60FPS ile 300FPS arasına neredeyse hiç fark göremedim. Ondan dolayı PC'yi yormaması için tüm oyunları 60FPS'e sabitleyip oynamayı tercih ediyorum. Ondan dolayı 60FPS gayet yeterli geliyor bana. 3080 Ti yeterli olmazsa diğer yıllar daha üst modeller de çıkar onlara güncelleriz.

Anlıyorum, firmalar her sene kafasına göre sistem gereksinimi çekebilir, ben de sistemimi sorgulamadan güncellerim diyorsunuz. Kapitalizm de böyle bir şey işte. İnsanları sorgulamadan, bir şeyleri satın almaya iter. Bu da bir tercihtir, bir şey diyemem. Size kalmış da yanlış düşüncedesiniz, sadece belirtiyor ve kenara çekiliyorum. Daha da uzatmaya gerek yok gibi.

Oyun şu an erken erişimde. Fiyatı şu anki oyunlara göre iyi geldi. Oynayan varsa Online ağırlıklı mı acaba? Hikaye kısmı mevcut mu? İnternetim taşımalı olduğu için interneti kapatıp oynuyorum da.

Son düzenleme:

Serverlara bağlanmadan daha grafikleri bile ayarlamana izin vermiyor. Devamını sen düşün internet lazım mı değil mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…