The Day Before'un çıkmasına son 4 gün!

@can477, şunu da görmüş olduk ki son zamanlarda çıkan oyunlar aşırı sorunlu. Ön siparişten oyun satın almamak gerekiyor.

Bu ön siparişten çıkmadı ki. Benim ön siparişten aldıklarım düzgün çıkıyordu hep. Mesela
Cities: Skylines II'yi çıkmadan 4 ay önce aldım ön siparişle, gayet iyi çıktı.

@can477, Cities: Skylines 2'de optimizasyon sorunluydu. RTX 4090 gibi kartla bile 40-50 FPS anca veren oyundu. Şunu da kabul etmek gerekiyor ki 2020 ve sonrasında çıkan oyunların çoğu sorunlu. Oyunları ön siparişten satın alıp kumar oynamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

@can477, Cities: Skylines 2'de optimizasyon sorunluydu. RTX 4090 gibi kartla bile 40-50 FPS anca veren oyundu. Şunu da kabul etmek gerekiyor ki 2020 ve sonrasında çıkan oyunların çoğu sorunlu. Oyunları ön siparişten satın alıp kumar oynamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Optimizasyondan başka bir sorunu yoktu. 60FPS idare ediyordu yine. Ama doğru mesela Payday 3 üde ön siparişten aldım o bayağı kötüydü. 25dk oynadım hala kütüphanemde boş duruyor. Şu anki dolar ile ön siparişten almak mantıksız olabilir eskiden TL iken mantıklıydı çünkü direk zam yiyordu almayınca. Cities Skylines 2, 2 katı fiyatına çıkmıştı mesela.

Önemli olan da optimizasyon zaten :D Oyunu adamakıllı, akıcı oynayamadığın sürece oyunu satın almanın ne mantığı var? Firmalara da kızamıyorum aslında. Sen ve senin gibiler bu durumu kabullenip oyunu satın alıyor, firma da rahatlığını bozmuyor. Oyunu istediği gibi sorunlu çıkartıp optimize etmiyor. İlerleyen zamanlarda nasıl olsa hallederiz diyor ve halletmesi de en az bir sene civarında bir süre alıyor. Firmalar da rahatlıkla bozuk oyun satabiliyor.

1702020704415.png

Oyun pek iyi değil anlaşılan.

Önemli olan da optimizasyon zaten :D Oyunu adamakıllı, akıcı oynayamadığın sürece oyunu satın almanın ne mantığı var? Firmalara da kızamıyorum aslında. Sen ve senin gibiler bu durumu kabullenip oyunu satın alıyor, firma da rahatlığını bozmuyor. Oyunu istediği gibi sorunlu çıkartıp optimize etmiyor. İlerleyen zamanlarda nasıl olsa hallederiz diyor ve halletmesi de en az bir sene civarında bir süre alıyor. Firmalar da rahatlıkla bozuk oyun satabiliyor.

60fps te sabit yeterli bence. Bende full öyle olmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı