İlerde The Division 2 alıcam. 1 günlüğüne nitro aldım internet hızım 115 MBPS. Bir gün bitmeden oyun dosyalarını indireyim, alınca da aktifleştireyim beklemeden. Oyun dosyalarını nereden bulabilirim?
UPlay üzerinden deneme sürümü var. Kütüphane ücretsiz oyunlar sekmesinin altında olması lazım. Ama oyunu tam satın aldığında ekstra yükleme olabilir. Oyunun en güncel dosyası olacak diye bir şart yok.
Kısacası oyunu satın alırsan yükleyebilirsin.
UPlay üzerinden deneme sürümü var. Kütüphane ücretsiz oyunlar sekmesinin altında olması lazım. Ama oyunu tam satın aldığında ekstra yükleme olabilir. Oyunun en güncel dosyası olacak diye bir şart yok.
Kısacası oyunu satın alırsan yükleyebilirsin. Eki Görüntüle 420278
Trial version olanlararın dosyaları orjinal aldığında sıkıntı çıkarır. hafta sonu ücretsiz full sürüm çıkıyor onu indir sonra satın aldığında full sürümü aktif ediyorsun benim yaptığım gibi 1 ve 2 bende var, the division 1 anlattığım şekilde yaptım.
Korsan yoktur bu oyunun varsa yalandır sakın inanma, dediğim gibi "kısa süreli ücretsiz hafta sonu" indir ileride indirdiğin bu oyunun full sürüm yaparsın. Bizzat yapan biri olarak.
Korsan yoktur bu oyunun varsa yalandır sakın inanma, dediğim gibi "kısa süreli ücretsiz hafta sonu" indir ileride indirdiğin bu oyunun full sürüm yaparsın. Bizzat yapan biri olarak.
Söz takip edeceğim sana bilgi vereceğim, belli olmuyor şu an için. Uplay üyesimisin bu arada? Bu arada DLC ücretsiz paketi gelmiş kütüphaneye almak gerek.