The Division 3 duyuruldu

Hocam eger 100 kere ölüyorsan o senin build'in ile alakalı. Ben 490 seviyeyim. Hicbir bosstan tek yemedim.

Ayrıca sizin yaptiginiz hata o darkzone'da ki sarı düsmanlara tek dalmanız. onlar doğuştan boostlu düşmanlar 1.000-2.000 seviyeli adamlar bile zor aliyor onlari bazen yani gidipte tek dalıyorsan normal ayrıca drone'un saldırı modeli cok gücsüz zaten onla nerdeyse hicbirsey yapamazsın.

Yeni bossları yenmek icin illa eski bossları kesmen gerekmiyor eger cok loot sıkıntısı cekiyorsanız raidlere girin hem 8 kisi oluyorsunuz hemde takıma gelen adamlar inanilmaz güclü ve isi bilen adamlar oluyor.

Washington dısındaki bölgelerin zor olmasının sebebi senin build ile alakalı mümkünse set tak oyunda parça parça dizersen o setler hicbir ise yaramıyor.

(Ayrıca hocam şeyi anlamadım: birlikte oynamak icin para lazım demissiniz. O nasıl oluyor hocam onu anlamadm?)

Bazı online bölgeler var. Biz gittik böyle ara sokak bir yerdeydi. Para istedi bizden.

Gruplu girdiğim zaman davet olayı oluyor birde tam dolmuyor.
DarkZone'de içeri girmek istemediğim için şu ateş eden şeyi koydum+drone gönderdim. Güçsüz kaldılar.
Tek yemek derken çok kısa sürede ölüyorum. Ben genellikle parça parça takıyordum. Set takarım bundan sonra. Normal taramalı silahı kardeşim seçiyor. Ben keskin nişancıyı seçiyorum. Bi ara bütün eşyaları sattık o zamandan beri pek iyi keskin nişancı bulamadım. Diğer konularda haklısın ama artık pek fazla oynamıyorum.
İyi bir ingilizcem olsa daha fazla gelişebilirdim herhalde. Ben yardımcı alet olarak Şu üçlü giden bombayı + ateş eden aletin en soldakini aldım(adını bilmiyorum.)
Sen hangilerini kullanıyorsun?

Aparatif olarak Banshee ve Taktiksel kalkan kullanıyorum

Banshee: Dagılış alanını senin sectigin bir ses dalga patlamasi yapiyor ve eger alani daraltirsan cok daha fazla kaliyor etkisi

Acikcasi drone oynamak istiyorsan defender yada healer drone oyna. hem solo maclarda hemde raid veya çoklu maçlarda çok işe yarıyor.

Eger alternatif birşey istersen taret kullanabilirsin butun versiyonlari cok iyi iş görüyor.

Eger keskin nişancı silahi istiyorsanız Nemesis diye bir silah var. Tek keskin nişancı sınıfı icin degil bütün oyun icin cok iyi bir silah ve çıkması en düsük olan silah. Kendisinin özelligi sen Silahin ateşleme tusuna ne kadar basılı tutarsan o kada hasarı artıyor (hatta bu silahla 1M damage hatta daha bile yukarısını vuranlar var)

Ha birde eger mümkünse envanterinde en az 1 veya 2 tane exotic silah olsun Efsanevi silahlardan daha cok iş yapıyolar eger önermemi istedigin bir exotic silah varsa söyleyebilirsin onlarıda öneririm.

Heartland ile beraber mi piyasaya sürecekler yoksa birbirinden bağımsız iki oyun mu olacak?
Var mı bilgisi olan?
Bağımsız oyunlar birbirinden. Heartland oynaması ücretsiz Division markasının yan oyunu. 3 ise devamı serinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…