Detay seviyesi RDR2 ile karşılaştırılır mı?
Etkileşim yapabildiğimiz tek şey insanlar.(Ben öyle biliyorum)
Bir kere köpek tasması gibi bir şey bulmuştum. Ama hayvanlar biz yaklaşamadan kaçıyor.
Arabaya bile binemiyoruz. Zaten dost NPC'ciler çöp adamın yanına gidiyorum, su ve yiyecek bağışlamak için adam benden kaçıyor.
Evet oyunda silah çeşitliliği çok. Kendimize özel 2 tanede alet ekliyoruz o da güzel.
Ama oyunda Türkçe dil desteği bile yok.
Cama ateş ettiğimde sadece küçük bir bölümü kopuyor. Daha gerçekçi olması için hepsinin kopması lazım.
Oyunda geyik vuruyorum ee bir dakika sonra ortadan kayboluyorlar. RDR2'de ölen hayvanlara veya insanlara bile detay eklemişler.
Binaların çoğunun içine girilmiyor.
Görev çeşitliliğide abartılacak bir şey değil. Mavi işaretli görevleri yap. Yok şu yere git yiyecek al gel. Bir haritanın dışındaki görevler aksiyonlu.
Ama yangın tüpüne sıkınca patlaması veya içinde gaz olan tüplere mermi sıkınca patlaması güzel. Ele geçirdiğimiz yeşil yerlerin haritaları ve bossları gerçekten kaliteli. Ama bir süre sonra sıkmaya başlıyor.
Ama oyunun en sevdiğim tarafı üstümüze bıçakla koşan adamlar

Oyunun başında en az elli kere ölmüşümdür. Çok yakın diyologlarımız oldu onlarla. Şimdi artık pek konuşamıyoruz onlarla ama iyi insanlar.