The Division başlatılmıyor

Nexoimus

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben "The Division" oynamaya çalışıyorum. Çalışıyorum çünkü oyunu açıyorum kasada disk ışığı bir süreliğine yanıyor Steam'de ise çalışıyor diyor, ama oyun açılmıyor. Steam üzerinde oyun dosyalarını doğruladım. Sistemim güncel olmasına rağmen tekrar driverleri vs. silip kurdum ama oyun açılmıyor. Bilgisayarı formatladığımda düzeliyor sürekli format atmak istemiyorum açıkçası :D Rapor:Logfile.rar

Oyunu açtıktan sonra pencere moduna çekmeyi dene veya tam ekrana. İkisinden birinin zıttına yani. Uzun süredir oynuyorum oyunu fakat ilk kez gördüm direk başlatılamadığını :D

Oyunu açtıktan sonra pencere moduna çekmeyi dene veya tam ekrana. İkisinden birinin zıttına yani. Uzun süredir oynuyorum oyunu fakat ilk kez gördüm direk başlatılamadığını :D
Oyun hiç açılmıyor ki pencere yada tam ekran yapiyim :D normalde de pencere moduna oynuyorum tek monitör kullandığım için masaüstü geçişi daha kolay yani + mönitörüm yok yandı TV kullanıyorum Qsync çalışmadığı için mecburen pencere modu neyse format atarak düzelttim bi program ile çakışıyor ama hangisi bulamadım bilgisayarın driver ini kurduktan sonra oluyordu yada güncelleyince teşekkürler yinede :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı