The Division ek paket almak zorunda mıyım?

DeverNn

Decapat
Merhaba arkadaşlar.
Bugun The Division aldım ve ileri seviyelere gelince ek paket almak gerekiyormuş, bu doğru mu? Almazsam oyunu oynayabilir miyim ve oyunda bir şeyler kısıtlanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
The division diyerek oyunun 2.sinden bahsettiğini varsayıyorum. Evet alman gerekiyor oyunu ikiye bölmüşler diyebiliriz. Özellikle pvpde çok fark ediyor. Oyunu 13tlye aldık arkadaşımla yaklaşık 60 saat oynadım dlc olmamasına rağmen Co op olarak çok eğlendik ama iş pvpye gelince oyun tam anlamıyla çöp oldu. Örnek olarak senin silahın 10k hasar vuruyor iken onun ki 13-15k hasar vuruyor gibi düşünebilirsin.

The Division diyerek oyunun 2.sinden bahsettiğini varsayıyorum. Evet alman gerekiyor oyunu ikiye bölmüşler diyebiliriz. Özellikle pvpde çok fark ediyor. Oyunu 13TL'ye aldık arkadaşımla yaklaşık 60 saat oynadım DLC olmamasına rağmen CO-OP olarak çok eğlendik ama iş pvpye gelince oyun tam anlamıyla çöp oldu. Örnek olarak senin silahın 10K hasar vuruyor iken onun ki 13-15K hasar vuruyor gibi düşünebilirsin.

Peki bir kez almak yetiyor mu fiyatı nedir? alnazsam oyunun devamını oynayabilirmiyim çunku 30 seviyeden sonra oynayamzsın demişlerdi

Bugun Steam'de The Division 44 TL'ye duştu ve aldım fakat bir arkadaşım bana oyunda 30.seviyeye geldikten sonra ek paket almam gerektiğini soyledi. Ben de merak ettim eğer oyunda ek paket almazsam oyunu oynayabilir miyim? Ne gibi kıstlamalar alırım? Ek pakitin fiyatını ve nereden alacağımı ve ne zaman almam gerektiğini merak edip yazdım. Yardımcı olursanız sevinirim.

The Division 2 Gold Edition'a sahipken bahsettiğin DLC'yi çıkardılar. 182 saat oynadığım Gold Edition oyunu çöpe attılar. 🤦‍♂️ Bir oyunun en pahalı sürümünün hiç edildiğini ilk defa görüyorum. Zaten oyun bir süre sonra kendini aşırı miktarda tekrar ediyor.

Bence çok istiyorsanız düz sürümü alın, 60-70 saat oynadıktan sonra DLC alıp almamayı düşünürsünüz.

Division mı, Division 2 mi? Division ise gerek yok; Division 2 ise NYC paketini satın almanız gerek.

Division 2 değil
The Division 2 Gold Edition'a sahipken bahsettiğin DLC'yi çıkardılar. 182 saat oynadığım Gold Edition oyunu çöpe attılar. 🤦‍♂️ Bir oyunun en pahalı sürümünün hiç edildiğini ilk defa görüyorum. Zaten oyun bir süre sonra kendini aşırı miktarda tekrar ediyor.

Bence çok istiyorsanız düz sürümü alın, 60-70 saat oynadıktan sonra DLC alıp almamayı düşünürsünüz.

Peki bunu Steam'de satıyor değil mi?
Bende de Standard sürümü var yeterli. Ek paket almassan oyunu oynayabilirsin tabii. Sadece DLC görevlerine gidemessin.

İlerleyen zamnlarda bakarım o zaman beğernirsem alırım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı