The Division PTS Nedir ?

Serkan Doğan

Megapat
Makaleler
66
Yer
İstanbul
Arkadaşlar The Division satın aldım. Normal oyunu indirdim. Ayrıca Season Pass, Survival ve Underground DLC'leri de aldım. Bu 3 DLC'yi de indirmek istiyorum. The Division PTS'ye tıkladığımda sağ tarafta sahip olduğum 3 DLC gözüküyor. Bu 3 DLC'yi indirmek istiyorum. Bunun için The Divisin PTS'yi oyunu indirdiğim Klasöre mi indirmem gerek ? Yoksa Normal oyunu indirdiğimde bu 3 DLC'de indi mi ?

PTS test sunusucu. Oyuna eklenmesi planlanan özellikleri test etmeniz amacıyla var. 3 DLC'nin inip inmediğini ise kullandığınız client üzerinden görebilirsiniz. Yani Steam ve ya uplay'den bakabilirsiniz.

merhabalar ben dün tom clancys division uplayden satın aldım yükledim. ama Division PTS olarak geldi ve oyuna giremiyorum servers offline gibi bi yazı hata veriyor acaba ne yapmam lazım ?
yukarı da arkadaş dlc ler falan demiş onları nerden yükleyebilirim acaba yardımcı olurmusunuz ?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2017-09-08 at 23.17.44.jpeg
    WhatsApp Image 2017-09-08 at 23.17.44.jpeg
    156,7 KB · Görüntüleme: 535
PTS sunucusuna girmeyi denediğiniz için kapalı olabilir, daha önce o hatayı almadım.
O an serverlar kapalı olabilir, az önce giriş yapmayı denedim ve sorunsuz girdi. Bazı sitelerde Delta C-1-200 için modem güvenlik duvarı ayarı düzenlenmesi, modem resetleme gibi önerilerde bulunmuşlar.

DLC konusunda ise steamde özellikler bölümünden DLC sekmesinde görebiliyoruz. Uplay'i bilmiyorum ancak oyuna giriş yapmadan client üzerinde DLC bölmesi olması gerekli. Satın aldığınız dlc paketlerini orada görüyor olmanız gerekir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı