Mesaj sayım dışında her şeyim tam, 500 mesaj olmama çok bir şey yok ben de katılabilir miyim acaba? Zaten bu çekiliş sonuçlanana kadar 500 mesajım olur Division 2 çok istediğim bir oyun en azından bir şansımı denemek isterim
En iyi cevap yüzünden katılamıyorum Hiç mi 1 tane bile en iyi cevap yok bende?
Tüm kriterleri karşıla gel de en iyi cevap zımbırtısı yüzünden katılabilme
Umarım heves edip alamayan birine kısmet olur. Şartları karşılıyorum fakat istemiyorum. Gerçi hem ekran kartı hem işlemciyi mi karşılamak gerekiyor anlamadim. Yoksa listelerden bir urune sahip olmak yeterli oluyor mu?
Amaç daha dün üye olmuş kullanıcı ile daha önceden üye olmuş birisi arasında fark olması. Merak etmeyin, ileride oyun hediyeleri vermeye devam edeceğiz. Burada olduğunuz sürece bir hediye almanız ya da katılmaya hak kazanmanız muhtemel.
En iyi cevap konusundaki çözüm şu: sorun çözüldü ama kişi en iyi cevabı seçmedi mi, sorun değil. Konuyu raporlayın ve moderatörler en iyi cevabın size ait olduğuna karar verirse zaten seçer.
2400 mesajım var. 8 en iyi cevabım var ve 1.5 yıldır Sosyal' üyeyim. Fakat donanımdan kaybediyorum. Bu durumda çekilişe katılamıyor muyum? @Recep Baltaş
En iyi cevap ve süreden kaybediyorum sanırım. Katılım şartları biraz acımasız olmuş. Halbuki günün çoğu vaktinde Sosyal'de çevrimiçiyim. Vaktimin büyük bir kısmı burada geçiyor.
Mesaj sayım dışında her şeyim tam, 500 mesaj olmama çok bir şey yok ben de katılabilir miyim acaba? Zaten bu çekiliş sonuçlanana kadar 500 mesajım olur Division 2 çok istediğim bir oyun en azından bir şansımı denemek isterim
En iyi cevap yüzünden katılamıyorum Hiç mi 1 tane bile en iyi cevap yok bende?
Tüm kriterleri karşıla gel de en iyi cevap zımbırtısı yüzünden katılabilme