21 Nisan'da çıkacağı söylenen The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered'ın dosya boyutunun 120 GB olduğu iddia edildi. Söylentilere göre oyun Unreal Engine 5 ile yenilenmiş durumda.
![]()
Eğer yama bekleyecekseniz çok kısa sürede elde edersiniz. Unreal Engine 5 güncel motorlar arasında çevirinin işlenmesi konusunda en iyi işi yapıyor. DeepL ile tek tek paragraflar metin denklemi bozulmadan geçiliyor.Türkçe yama mevzusu ne zaman çözülür acaba
Oyun sağ salim çıksın da Türkçe yama işi çözülür.Türkçe yama mevzusu ne zaman çözülür acaba
Yükleme ekranı olmasın başka bir şey istemiyorum.Optimizasyon özürlüsü olacak herhalde.
Söylentiler o yönde.Bugün mü çıkacak yani?
Saatlerce başından kalkmayacağız gibi duruyor. Umarım söylentiler doğrudur.The Elder Scrolls serisi içerisinde The Elder Scrolls IV: Oblivion'ın hatıraları ayrı bir yer tutuyor olan bir kişi olarak erişime açıldığı gibi dalmaya çalışacağım. Yüksek bir ihtimal ile Gamepass'e de çıkış yapacak. Normalde Sony tarafında aynı motor ile yapılmış olan Remastered projeyi Remake diye satmaya çalışanların olduğu bir ortamda Unreal Engine 5 ile yeniden hayat verlldiği halde ''Remastered'' ifadesi kullanılıyor olması cömertlik. Motor değiştiği sürece Remake ifadesi geçerli olan bir tanım. 120 GB olması ise şaşırtıcı değil çünkü artık oyunların tamamı bu şekilde.
Yama bekleyeceğim, İngilizcem var konuşabiliyorum az çok ancak bu tarz rol yapma oyunlarında Türkçe arıyorum maalesef.Eğer yama bekleyecekseniz çok kısa sürede elde edersiniz. Unreal Engine 5 güncel motorlar arasında çevirinin işlenmesi konusunda en iyi işi yapıyor. DeepL ile tek tek paragraflar metin denklemi bozulmadan geçiliyor.
Yama önemli valla, dört gözle bekliyoruzOyun sağ salim çıksın da Türkçe yama işi çözülür.![]()
Ben yine de Remake kafasıyla yaklaşmazdım(Gerçi Sony sağ olsun artık CoD MW Remastered(2017) bile üst kalite Remake sayılabilecek hâle geldi ama neyse). Firmalar, Remastered projelerinde UE5'e geçiyor çünkü UE5, post processing anlamında çok iyi görselliği çok kolay yapabiliyor. Günümüz dünyasında Remake tanımını Capcom üzerinden yaptığımızı düşünürsek(Sizin nasıl gördüğünüz değil, genel insanların nasıl gördüğünden bahsediyorum) bu oyundan hikâyesel ve oynanış anlamında değişiklik beklenmemesi için Remastered tanımı daha iyi....Unreal Engine 5 ile yeniden hayat verildiği halde ''Remastered'' ifadesi kullanılıyor olması cömertlik. Motor değiştiği sürece Remake ifadesi geçerli olan bir tanım. 120 GB olması ise şaşırtıcı değil çünkü artık oyunların tamamı bu şekilde.
Oyun optimizasyon olarak kusursuz olsa bile illaha ki birileri yukarıda bahsettiğim traversal stuttering olayından yakınacaktır. UE5'in inanılmaz görselliği çok basit şekilde sunabilmesinin bir sonucu oluyor.Optimizasyon özürlüsü olacak herhalde.
Shadow drop yapmak istedikleri söylenmişti bir haberde. Shadow drop oyunu bir anda duyurup(Hatta belki hiç duyurmayıp) çıkarmak oluyor. O yüzden hiç resmi bir şey görmediniz.Hiç resmi bir şey yok, pek inanamadım ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.