Evet haklısın İngilizce bilmiyorum çok fazla oyunlarda 2-3 kelime anca anlıyorum oradan biraz şahdaştırıyorum bir de sahnelerden içgüdüsel ilerliyorum daha çok bu yanlış bir şey. Bir de bende GeForce NOW üyeliğinde var mesela oblivion 30 FPS Series S de GeForce NOW da ultrada 60 FPS alabiliyorum yani Series S bana bir şey ifade etmiyor artık Game Pass'e gelen her oyun (neredeyse) çoğu GeForce NOW'a da geliyor ve bu durum beni memnun etmiyor ondan satmak istiyorum artık, GTA 6 çıkmaya yakın belki konsol fiyatları artar herkes GTA 6 için konsol alma ihtimalleri yüksek en ucuz GTA 6 konsolu olduğundab değeri daha çok artacağını düşünüyorum. Daha sonra APU sistem alıp bir zaman onunla idare edip güzel bir ekran kartı takmayı planlıyorum. Aslında evet doğru 10 bin daha verip 4060 falan almak mantıklı ama 1) 4060 falan benim için iyi değil değerleri 2) APU sistem alırsam mesela ekran kartını satsam bile PC'yi kullanabilirim. APU'nun dezavantajı çekirdeği ön belleği falan düşük bildiğim kadarıyla normal işlemcilere göre fark var.