The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered çıkış yaptı

Aboneliğimi bitti, şu İngilizce olaylarından dolayı konsolu satıp PC'ye geçmeyi düşünüyorum, ilk APU şöyle 5600Gli sistem toplayıp biraz daha sonra ekran kartı alıp rahat olmayı düşünüyorum.
İngilizce biliyor olsaydınız kalın derdim hatta ilerleyen aşamalarda Xbox Series X'e de geçebilirdiniz. Ama bilmiyorsanız PC'ye geçip Xbox ile Gamepass tarafına da Microsoft Windows ile devam edebilirsiniz. Series S'i kaça satacağınınızı bilmiyorum ama 10K'ya satar üzerine de 10K koyarsanız 5600G'li APU almaya falan gerek olmadan 7600-4060'lı bir sistem alabilirsiniz.

Son düzenleme:
İngilizce biliyor olsaydınız kalın derdim hatta ilerleyen aşamalarda Xbox Series X'e de geçebilirdiniz. Ama bilmiyorsanız PC'ye geçip Xbox ile game Pass tarafına da Microsoft Windows ile devam edebilirsiniz. Series S'i kaça satacağınınızı bilmiyorum ama 10K'ya satar üzerine de 10k koyarsanız 5600G'li APU almaya falan gerek olmadan 7600-4060'lı bir sistem alabilirsiniz.

Evet haklısın İngilizce bilmiyorum çok fazla oyunlarda 2-3 kelime anca anlıyorum oradan biraz şahdaştırıyorum bir de sahnelerden içgüdüsel ilerliyorum daha çok bu yanlış bir şey. Bir de bende GeForce NOW üyeliğinde var mesela oblivion 30 FPS Series S de GeForce NOW da ultrada 60 FPS alabiliyorum yani Series S bana bir şey ifade etmiyor artık Game Pass'e gelen her oyun (neredeyse) çoğu GeForce NOW'a da geliyor ve bu durum beni memnun etmiyor ondan satmak istiyorum artık, GTA 6 çıkmaya yakın belki konsol fiyatları artar herkes GTA 6 için konsol alma ihtimalleri yüksek en ucuz GTA 6 konsolu olduğundab değeri daha çok artacağını düşünüyorum. Daha sonra APU sistem alıp bir zaman onunla idare edip güzel bir ekran kartı takmayı planlıyorum. Aslında evet doğru 10 bin daha verip 4060 falan almak mantıklı ama 1) 4060 falan benim için iyi değil değerleri 2) APU sistem alırsam mesela ekran kartını satsam bile PC'yi kullanabilirim. APU'nun dezavantajı çekirdeği ön belleği falan düşük bildiğim kadarıyla normal işlemcilere göre fark var.

Evet haklısın İngilizce bilmiyorum çok fazla oyunlarda 2-3 kelime anca anlıyorum oradan biraz şahdaştırıyorum bir de sahnelerden içgüdüsel ilerliyorum daha çok bu yanlış bir şey. Bir de bende GeForce NOW üyeliğinde var mesela oblivion 30 FPS Series S de GeForce NOW da ultrada 60 FPS alabiliyorum yani Series S bana bir şey ifade etmiyor artık Game Pass'e gelen her oyun (neredeyse) çoğu GeForce NOW'a da geliyor ve bu durum beni memnun etmiyor ondan satmak istiyorum artık, GTA 6 çıkmaya yakın belki konsol fiyatları artar herkes GTA 6 için konsol alma ihtimalleri yüksek en ucuz GTA 6 konsolu olduğundab değeri daha çok artacağını düşünüyorum. Daha sonra APU sistem alıp bir zaman onunla idare edip güzel bir ekran kartı takmayı planlıyorum. Aslında evet doğru 10 bin daha verip 4060 falan almak mantıklı ama 1) 4060 falan benim için iyi değil değerleri 2) APU sistem alırsam mesela ekran kartını satsam bile PC'yi kullanabilirim. APU'nun dezavantajı çekirdeği ön belleği falan düşük bildiğim kadarıyla normal işlemcilere göre fark var.
APU tarafına girmeyin bence, sonradan ekran kartı takmak hazır sistem almaktan daha pahalıya geliyor. Bütçeyi hazırlayana kadar Series S cihazınızı kullanın.

Son düzenleme:
APU tarafına girmeyin bence, sonradan ekran kartı takmak hazır sistem almaktan daha pahalıya geliyor. Bütçeyi hazırlayana kadar Series S cihazınızı kullanın.

Amacım o dediğim gibi, önce APU alıp ekran kartı almak. Diğer amacımda mesela yeni bir ekran kartı alacağım zaman eski ekran kartı satarım hemen APU işlemcim ile PC kullanmaya devam ederim veya dara düştüğümde diye düşünmüştüm, zamanı gelince bakarız. Bütçe bir zor hazırlarımda zaten bütçem olsa Series S almazdım oyunlar çok pahalı. Bilmiyorum bakacağız sonuca inşallah kader kısmet.

Amacım o dediğim gibi, önce APU alıp ekran kartı almak. Diğer amacımda mesela yeni bir ekran kartı alacağım zaman eski ekran kartı satarım hemen APU işlemcim ile PC kullanmaya devam ederim veya dara düştüğümde diye düşünmüştüm, zamanı gelince bakarız. Bütçe bir zor hazırlarımda zaten bütçem olsa Series S almazdım oyunlar çok pahalı. Bilmiyorum bakacağız sonuca inşallah kader kısmet.
Xbox'ın oyunlarına pahalı diyorsanız PS ve PC tarafında hiçbir şey alamazsınız herhalde. Amacınız GTA 6 ise Series cihazınızı APU planları yerine herhalükarda tutmanız gerekiyor.

Xbox'ın oyunlarına pahalı diyorsanız PS ve PC tarafında hiçbir şey alamazsınız herhalde. Amacınız GTA 6 ise series cihazınızı APU planları yerine herhalükarda tutmanız gerekiyor.

Hayır aslında Xbox oyunları pahalı değil, yeni çıkan oyunları pahalı, çünkü şu anki dolar kurunu baz aldığından ötürü. Bir de GTA 6 alacağım 3-3.5k fiyatı belli değil hem onu alacağım bu sefer de konsolu satarsam aldığım boşa gidecek kafamda tonla soru işareti var.

Hayır aslında Xbox oyunları pahalı değil, yeni çıkan oyunları pahalı, çünkü şu anki dolar kurunu baz aldığından ötürü. Bir de GTA 6 alacağım 3-3.5k fiyatı belli değil hem onu alacağım bu sefer de konsolu satarsam aldığım boşa gidecek kafamda tonla soru işareti var.
Grand Theft Auto VI için Xbox Series S cihazınızı her türlü tutun.

Grand Theft Auto VI için Xbox Series S cihazınızı her türlü tutun.
Orası öyle haklısın ama, oyun çıkacak 3-3.5k ya sonra bilgisayara gelecek bilmem ne yani gta 6 bahanesiyle satsam konsolu aslında iyi bile olabilir

Grand Theft Auto V'i için Xbox Series S cihazınızı her türlü tutun.

Hocam an itibarıyla Xbox konsollarına zam haberi geldi zaten benim konsol daha da değerlenecek, şu an satmayı düşünmüyorum satarsamda cihazsız kalırım zaten ama gelecekte bakalım artık nasip kısmet.

Son düzenleme:
Orası öyle haklısın ama, oyun çıkacak 3-3.5k ya sonra bilgisayara gelecek bilmem ne yani gta 6 bahanesiyle satsam konsolu aslında iyi bile olabilir

Hocam an itibarıyla Xbox konsollarına zam haberi geldi zaten benim konsol daha da değerlenecek, şu an satmayı düşünmüyorum satarsamda cihazsız kalırım zaten ama gelecekte bakalım artık nasip kısmet.
Grand Theft Auto VI çıkış yaptığı zaman Xbox tarafı her türlü fırlayacak zaten hocam. Siz de biraz kara borsa derdinseniz gibi gözüküyor.

Grand Theft Auto V'ı çıkış yaptığı zaman Xbox tarafı her türlü fırlayacak zaten hocam. Siz de biraz kara borsa derdinseniz gibi gözüküyor.

PC almak için Xbox'ı en değerli zamanda satmam gerekiyoki hakkını vereyim, yapacak bir şey yok şu an kullanıyorum GTA 6 zamanında satma ihtimalim var. Herkes pahalıdan koyar piyasa yükselir o zaman. Biraz fırsatçılık oluyor ama kader kısmet dediğim gibi belki hiç satmam, dediğim şeyler tahmini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı