The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Steam'de 182,298 eş zamanlı oyuncuya ulaştı

Makaleler
65
Yer
KKTC
Daha fazla  
22 Nisan 2025 Salı günü çıkışını yapan The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered'ın Steam'deki eş zamanlı oyuncu sayısı belli oldu. Salı günü çıkışını yapan oyun, 182,298 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu oynadınız mı? Oyunu oynamayı düşünüyor musunuz? Oyunu satın almayı düşünüyor musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun kötü ya da iyi çıktı diyebilir herkes fakat kesinlikle başarısı tartışılmaz bir şekilde çıkış yaptı.Hem de Gamepass'de olmasına rağmen Steam üzerinde bu kadar oynanması büyük bir başarı.Bence Gamepass'den önce denenilip sonra sevilirse Steam'den alınması mantıklı olur gibi,siz ne düşünüyorsunuz oyun hakkında ?

22 Nisan 2025 Salı günü çıkışını yapan The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered'ın Steam'deki eş zamanlı oyuncu sayısı belli oldu. Salı günü çıkışını yapan oyun, 182,298 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu oynadınız mı? Oyunu oynamayı düşünüyor musunuz? Oyunu satın almayı düşünüyor musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam ingilizce kaynak var mı?

FPS drop yiyip durdugum için tadını çıkaramıyorum oyunun maalesef. Açık dünyaya çıkınca gg

Starfield'ın rekorunu kıramamış. Ayrıca yavaş yavaş bu projeye neden Remake değil de Remastered dendiği belli olmaya başladı. 20 yıl önceki versiyonun hataları, oynanışın hantallığı, görev tasarımının eskiliğinden yakınan çok fazla insan var. GTA Trilogy ile birebir aynı yöntemi kullanarak Unreal Engine 5'e atılıp ışıklandırma ve textureların günümüze upscale edildiği bir oyun olmuş deniyor.
Kendim henüz deneyimlemediğim için bir şey diyemiyorum.

FPS drop yiyip durdugum için tadını çıkaramıyorum oyunun maalesef. Açık dünyaya çıkınca gg
Unreal Engine 5'in kronik "travelsal stutter" olayı o. Kusursuz portlarda bile eğer oyun UE5 oyunu ise yaşanabiliyor bu. Stutter Engine 5 diye lakabı var zaten bu motorun.

The Elder Scrolls VI zamanında oynayamadığımdan dolayı hep içimde kalmış bir oyundu, günümüzde oynamayı deneyincede çok eski gelmişti, Game Pass üzerinden denemeyi düşünüyorum.

Starfield'ın rekorunu kıramamış. Ayrıca yavaş yavaş bu projeye neden Remake değil de Remastered dendiği belli olmaya başladı. 20 yıl önceki versiyonun hataları, oynanışın hantallığı, görev tasarımının eskiliğinden yakınan çok fazla insan var. GTA Trilogy ile birebir aynı yöntemi kullanarak Unreal Engine 5'e atılıp ışıklandırma ve textureların günümüze upscale edildiği bir oyun olmuş deniyor.
Kendim henüz deneyimlemediğim için bir şey diyemiyorum.

Unreal Engine 5'in kronik "travelsal stutter" olayı o. Kusursuz portlarda bile eğer oyun UE5 oyunu ise yaşanabiliyor bu. Stutter Engine 5 diye lakabı var zaten bu motorun.

O zaman üzdü biraz... Grafikler ne kadar şahane olsa da bir süre sonra eskimiş oyun mekanikleri çok göze batmaya başlayabiliyor. Üstelik Skyrim'in bile oyun mekaniği eskimiş durumda. Yine de ucuzluktan alıp oynayacağım. Attım Fav'a bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı