Elinize sağlık hocam insanlara yaranılmaz boş verin.

Pardon yanlış bir şey dediysem özür dilerim ( makine çeviri olsa ) yazmamın sebebi bazı insanlar makine çeviri yapan insanlara sanki hiç emek vermemiş gibi davranıyorlar o yüzden öyle yazdım.

Hocam Eline sağlık, yaklaşık 1 saatir oynuyorum 1.2 küçük çeviri hatası dışında, normal çeviriden hiçbir farkı yok çok güzel olmuş.

Elinze sağlık hocam çok teşekkürler yama için.

Ellerinize sağlık. RPG oyunlarını İngilizce oynayın diyen bilgili arkadaşlar gelmeden indirelim.

Son düzenleme:
Selamlar,

Oyunu biraz oynadım. DeepL yamasının bu oyun özelinde yeterli olmadığını düşünüyorum. Gelen geri bildirimler de bu yönde olduğu için oyunu NextL-II'ye çevirtmeye karar verdim. Yamayı en geç iki gün içerisinde yayınlamayı planlıyorum.

Merak edenler için; NextL-II yamasının 24.99₺ gibi bir ücreti olacak. NextL-II'nin ne olduğunu bilmeyenler ya da merak edenler şu linki ziyaret edebilirler: https://elysiumceviri.com/nextl-ii

Merak etmeyin, NextL-II yaması yayınlandığında DeepL yamasına erişimi kısıtlamayacağım. Amacım herkesin bir şekilde oyunu Türkçe oynayabilmesi.

1 saattir oynuyorum bir sıkıntı göremedim. DeepL'ye göre güzel de geldi çeviri. Ufak tefek hatalar var ama diyaloglarda bir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…