Kapıları açacakken nereye açılacağı yazması gerekirken kod şeklinde yazıyor sizde de öyle mi?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2475831

Türkçe yama bilgileri
Türkçe yama, DeepL Pro ile hazırlanmıştır. Karşılaşılan basit hatalar düzeltilmiştir.
Bütün platformlarda çalışmaktadır ve bütün sürümlerle uyumludur.

emeği geçenler
Myth.
Riwoen.

oynanış görüntüleri

Eki Görüntüle 2475844

Eki Görüntüle 2475845

Eki Görüntüle 2475846

kurulum
Game Pass
üzerinden oynuyorsanız:
"OblivionRemastered-WinGDK_P.pak" dosyasını, OblivionRemastered/Content/Paks klasörü içine atın. OblivionRemastered-WinGDK.pak adlı dosyanın olduğu konuma atılmalı.

Steam üzerinden oynuyorsanız (ya da oyununuz korsansa):
"OblivionRemastered-Windows_P.pak" dosyasını, OblivionRemastered/Content/Paks klasörü içine atın. OblivionRemastered-Windows.pak adlı dosyanın olduğu konuma atılmalı.

VirusTotal

önemli not
Çeviri kalitesinden memnun kalmazsanız elysium çeviri Discord sunucusuna gelip ya da bu konu üzerinden fikirlerinizi paylaşırsanız seviniriz. DeepL Pro ortalama seviyede bir çeviri kalitesi sunuyor maalesef. Gelen ilgiye göre elysium çeviri olarak oyunu baştan çevirebiliriz/ya da nextl-ıı yapay zekâ algoritmamızla daha kısa sürede daha kaliteli bir çeviri çıkabiliriz.

https://discord.com/invite/rhWUXdqeAb

yamayı indir
https://drive.google.com/file/d/1yZHj6GBPg4mZsAIlIK_DvDPyP1KBUyOH/view?usp=sharing

Yamayı indirdim dediniz yere attım ama hiçbir dosya ile çakışmadı ve değişmedi doğru mu yaptım acaba.

Yamanın NextL-II versiyonunun çevirisi bitti. Bir aksilik olmazsa yarın gün içerisinde yayınlanacak.

Bu gece bir oynanış videosu yayınlamayı düşünüyorum.

Yamayı indirdim dediniz yere attım ama hiçbir dosya ile çakışmadı ve değişmedi doğru mu yaptım acaba.
OblivionRemastered-WinGDK.pak bu dosyanın olduğu yere atmanız gerek Gamepass üzerinden oynuyorsanız.

Yamanın nextl-ıı versiyonunun çevirisi bitti. Bir aksilik olmazsa yarın gün içerisinde yayınlanacak.

OblivionRemastered-WinGDK.pak bu dosyanın olduğu yere atmanız gerek Game Pass üzerinden oynuyorsanız.

1745428373639.png

Buraya attım doğru mudur?

Yamanın nextl-ıı versiyonunun çevirisi bitti. Bir aksilik olmazsa yarın gün içerisinde yayınlanacak.

OblivionRemastered-WinGDK.pak bu dosyanın olduğu yere atmanız gerek Game Pass üzerinden oynuyorsanız.

Beklemedeyiz teşekkürler.

Bu oyunu makina çevirisiyle oynamak yerine direkt olarak ingilizce oynamak daha iyi olur. Asıl havası o şekilde çıkıyor. Veya Elder Scrolls Türk'ün çevirisini bekleyin. Onlar daha iyi çeviri yapar.
İngilizcem var fakat bu oyunun ingilizcesi ağır. Felsefik konuşmayı sevdikleri için anlaşılmayan noktalar oluyor. Türkçe şart maalesef bilene veya bilmeyene.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı