Epic Games The Elder Scrolls Online ₺87,25

Hocam Epic verdiğinde almışım bunda ödüyor muyuz aylık ücret?

The Elder Scrolls Online: Plus Membership alırsan var almazsan aylık ücret ödeme durumu falan yok.​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Aylık ücret zorunluluğu yok ben yaklaşık 50 saat civarı ilk paketle oynadım daha da oynarım herhangi bir üyelik olmadan. Eğer Elder Scrolls oyunlarını hikayesi için seviyorsan al abi görev yap geç, Türkçe yaması da var mod olarak onu da kur bitti gitti.

Plus üyelik olmadan oynanmaz. Aptal değiller, sizden daha iyi düşünüp üyelik olduğu zaman oyunun akacağı ve düzgünce oynanacağı şekilde ayarlamışlar bütün mekanikleri. Tüm gün tetris oynarsınız bankayla envanteriniz arasında. Zamanınız daha değerli plusa vereceğiniz 9 dolardan eğer oynayacaksanız. Ha 9 dolar da ESO'ya veremeyecekseniz her ay bence es geçin. 87 lira da girip devam edip etmeyeceğiniz denemek için cuzi bir miktar.

Hocam oynadığım oyunu ve deneyimlerimi anlattım, bu oyun online oynamak zorunda kalmadığın ve diğer Elder Scrolls oyunları gibi keyif alabileceğin questler var. Burada 87TL verip ben 100 saat veya daha fazlası keyif alacaksam yemişim ek paket içeriklerini kusura bakma :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı