The Elder Scrolls oynama sırası nasıl olmalı?

iADEMIR

Decapat
Daha fazla  
The Elder Scrolls Online: Legacy of the bretons oyununu gördüm ve de beğendim.
The Elder Scrolls oyunun bir sıralaması var mı? Varsa da hangi sırayla oynamalıyım. Eğer ki yoksada direk bu oyunu alıp oynarsam bir sıkıntı vs. olur mu?
The Elder Scrolls Skyrim'e oynayın diyordu herkes de ondan soruyorum.
"The Elder Scrolls Online: High ısle" mesela bu bir başka oyun mudur yoksa oyunun içerisinde bir diyar gibi yer mi God of War'daki midgard gibi mesela?

Son düzenleyen: Moderatör:
TES oyunları aynı evren içerisinde kronolojik sırayla çıkmıştır ancak hikayeler birbirinden tamamen bağımsızdır. Yani 1, 2, 3... diye oynamanız lazım. 1 ve 2. oyunlar çok eski oyunlar, 30-40'lı yaşlarında elinde NES, SNES, PS1, Gameboy vs. almadıysanız çok ısınamayacağınız oyunlar. Ana beş sürüm olan Arena, Daggerfall, Morrowind, Oblivion ve Skyrim haricindeki diğer oyunlar hikayeye veya olaylara çok fazla ışık katmıyor, oynanmaya çok değmezler. Oynamayarak bir şey kaybetmezsiniz. MMORPG için TES: Online çok iyi ancak sevenine güzel. World of Warcraft hayranı değilseniz çok ısınamayacağınız bir oyun.

Eski oyunları oynama sıkıntın yoksa Morrowind'den başla, ama her birine 200 er saat ayırabilirim diyorsan. İstersen Morrowind ve Oblivion fan remake'i bekle. Ben direkt Skyrim'den başlayıp hikaye çok sarınca önceki oyunların hikaye özetlerini okumuştum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı