Birini oynadıktan sonra muhtemelen diğerini oynayamayacaksın, ben yüzlerce saat Skyrim'den sonra, Witcher 3 girdim, Skyrim'deki özgürlüğe öylesine alışmışım ki Witcher'a 4 saat falan dayanabildim, ardından oyundan keyif almadığım için çıktım. Muhtemelen ilk önce Witcher oynasaydım bu sefer beklentim yine oynadığım oyuna göre şekilleneceği için Skyrim'i oynayamazdım. Bence bilinçli bir şekilde beklentilerini şekillendirerek oyunları oyna, birinden diğerini bekleme, her ikisi de çok ayrı ayrı çok güzel oyunlar ama sonuç olarak benim başıma böyle bir hal geldi ve hala Witcher oynayamam.
Ek olarak oyundan inanılmaz keyif aldım, işin içine bir de modlar falan girince üf üf üf. Beklentisiz gir, belki de yüzlerce saat elin kolun titreyerek oynayacağın bir oyun olacak, çevremdeki herkese söylerim, eğer bir gün hafızamı kaybedersem, bana söyleyin ve şu oyuna baştan başlayıp tekrar yüzlerce saatimi basayım.
Şimdi gaza gelip tekrar gireceğim ama köyüm gibi her köşesini her yanını biliyorum be usta, lore falan okuyayım biraz bari.