The Elder Scrolls v: Skyrim alınır mı?

Sen kendine güveniyorsan ve ekstra beklentiye girmeden, birinden diğerini ummayacaksan bas geç usta, leziz yahu, leziz.

Alınır bir sürü değişik görevi var. Sadece 100 saat falan oynadıktan sonra zindanlar, kaleler vs. hepsinin bir noktadan sonra tekrar ettiğini görmek sıkıyor. Adamlar o zamanın şartları ile bir iki mekan tasarımı, bir iki de yaratık modeli koyabilmişler. Oyunun en güzel yanı ise istediğin gibi karakter yaratıp istediğin şekilde geliştirebiliyorsun, bu konuda çok serbest bırakmışlar. Yani istersen büyücü bir kurt adam ork olabiliyorsun ve üstüne demircilik ile simya kasıp tek atan kılıçlar, hançerler yapabiliyorsun. Her neyse vaktin varsa witcherdan sonra da oynayabilirsin, ben ikisini de bitirdim.

Cevaplar için teşekkürler oyunu almaya karar verdim. Witcher 3'den sonra oynayacağım. Oynarken sorun yaşarsam yine buradayım.

Birini oynadıktan sonra muhtemelen diğerini oynayamayacaksın, ben yüzlerce saat Skyrim'den sonra, Witcher 3 girdim, Skyrim'deki özgürlüğe öylesine alışmışım ki Witcher'a 4 saat falan dayanabildim, ardından oyundan keyif almadığım için çıktım. Muhtemelen ilk önce Witcher oynasaydım bu sefer beklentim yine oynadığım oyuna göre şekilleneceği için Skyrim'i oynayamazdım. Bence bilinçli bir şekilde beklentilerini şekillendirerek oyunları oyna, birinden diğerini bekleme, her ikisi de çok ayrı ayrı çok güzel oyunlar ama sonuç olarak benim başıma böyle bir hal geldi ve hala Witcher oynayamam.

Ek olarak oyundan inanılmaz keyif aldım, işin içine bir de modlar falan girince üf üf üf. Beklentisiz gir, belki de yüzlerce saat elin kolun titreyerek oynayacağın bir oyun olacak, çevremdeki herkese söylerim, eğer bir gün hafızamı kaybedersem, bana söyleyin ve şu oyuna baştan başlayıp tekrar yüzlerce saatimi basayım.

Şimdi gaza gelip tekrar gireceğim ama köyüm gibi her köşesini her yanını biliyorum be usta, lore falan okuyayım biraz bari.
Aşırı katılıyorum, ilk Skyrim oynadığım için midir bilmem bu yıl en az 5 kere Witcher 3'ü indirdim ve yarım saat oynamadan kapattım. Bazen beş dakika bile katlanamadım. First person bakış açısı olmaması ve karakterimi özelleştirmeden olduğu gibi bana vermesi aşırı canımı sıkıyordu. Combat sistemine laf edenleri de 200 modlu Skyrimime davet ediyorum. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı