The Elder Scrolls V: Skyrim En iyi tek el kılıçlar

Anakin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Skyrim'de kılıç kalkan ikilisi yapmayı düşündüm. Tek el kılıç olarak sizce ne kullanabilirim?

Windshear, Dmg'i 10'dur. Fakat enhance edildiginde ikiye katlanip 20 olur. Paralyze etkisi ile en guclu kilictir. Ikincisi 16 Dmg ile Miraak'tir.

Dosya Ekleri

• Miraaksword.jpg
    Miraaksword.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 617
  • Windshear.jpg
    Windshear.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 613
Son düzenleme:
Oyunun sana verdiği şeylerle ilerle ve ilerleyen zamanlarda, Dragonbone silahlar var onları kendin craft yoluyla elde edeceksin.

Hasar olarak Dragonbone Sword en yükseği diye biliyorum. Tip olarak ise Daedric daha iyi. Nightingale seti Thieves Guild görevleriyle alınabiliyor diye hatırlıyorum.

Nigtingale silahlarını ve zırhını hırsızlık loncası görevlerinde alıyorsun. En güçlü kılıç olarak tılsım, simya ve demircilik yeteneklerini 100 yapıp ve gerekli perkleri açıp üçünü kombo yapıp daedra/ejder kemiği kılıcını maksimum hasar verecek şekilde bileyebilirsin. Üstüne bir de en güçlü tek elli hasarı arttırma aksesuarlarını da giyerek kılıcın vereceği hasarı 500-1000 gibi çok üst seviyelere çıkartabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı