The Elder Scrolls v: Skyrim hala oynanır mı?

Merhabalar, Xbox Series S de bu oyunu oynamayı düşünüyorum, ama birkaç ön yargım var. Oyun eski olduğu için yapay zeka ve grafikler için endişeliyim. YouTube'da gördüğüm kadar oyun bana çok ağır (yavaş) geldi beni sıkarmı bilmiyorum. Bu oyuna sizce başlamalı mıyım tatmin eder mi? Bir de mod önerileriniz varsa sevinirim.

Grafikler konusunda haklı olabilirsin ama RPG ögeleri hikayesi, yan hikayeleri, dungeonları çok sarıcaktır emin ol. Dünyası çok geniş ve güzel. Yapay zekasından bahsedecek olursak ne beklediğine bağlı. Yeni çıkan tüm oyunların yapay zekasından iyidir.
 
Pardon fark etmemişim direk konuya odaklandım mod önerisinde bulunacaktım sisteme göre ama Xbox'ta mod kuruluyor mu veya oluyorsa da nasıl oluyor bilmiyorum.

Hocam gönül rahatlığıyla dilediğiniz modu kurarsınız kısa süre önce RX470'ten 580'e yükselttim istediğim bütün modları kurdum ki 470 LED'e yapabilirdim 2K textureleri rahat kaldırırdı.

Xbox'a mod kurabiliyorsun ancak kısıtlı ve FPS direk düşüyor Xbox One varsa 30'dan 30'lere düşüyor Series S de 50'lere düşüyor Series X de bir tek iyi oluyor modlar tabii ben internette edindiğim bilgilerle söylüyorum.
 
Xbox derken Game Pass mi acaba? PC'deki Game Pass'de Skyrim için özel bir mod kurma durumu mu var? Çünkü diğer oyunlarda Türkçe yama bile kurulamıyor.

Oyun içersinde modlar kısmı var ordan indirebiliyorsun. Yani Steam'da öyle. Game Pass'te de aynı şekildedir.
 

Geri
Yukarı