The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition 69,80 TL

Al geç, pişman olmazsın türü seviyorsan.
Ayrıca daha fazla düşeceğini hiç sanmıyorum.
Hocam bu türü hiç oynamadım. Craft yaptığımız şeyleri pek sevmem. Witcher'ı bitirdim bu tür olarak onda da craft yapmayı sevmediğim için hile yapmıştım. Yine de zevk alır mıyım sizce? Parayı basayım mı?

Sizi bilmem ama bana para verseler oynamam. Çok eski ve sıkıcı, aslında eski diye sıkıcı.

En az 200 saatim vardır. Hiçbir şekilde sıkıcı değil. Çok fazla oyun oynadım fakat bu oyun gibisi yok.

Ne zamandır almayı düşündüğüm oyundu, Epic Games'ten alamamıştım. Buradan görünce direkt aldım artık.

İndirim 20 Ekim'de bitiyor.

Bu arada Nays %20 cashback ile biraz daha ucuza alabilirsiniz.

Nays cashback devam ediyor mu hocam ben 650 TL'lik bir harcama yaptım 600 TL'si Nays üzerinden diğer 50 TL'yi ise Steam bakiyesinden tamamladım ama cashback gelmedi bir bilginiz var mı acaba?

Sizi bilmem ama bana para verseler oynamam. Çok eski ve sıkıcı, aslında eski diye sıkıcı.
Demek ki bu tür oyunlarla pek alakanız yok. Türünün en iyi örneklerinden çünkü. Bu versiyon ana oyundan yıllar sonra çıktı. Grafik güncellemesi ve tüm ek paketleri içeriyor. Ayrıca modlama imkanı çok geniş olduğundan oyuncuların desteğiyle çok güzel bir görselliğe bürünebiliyor oyun. Ambiyans ve müzik olarak da hoşuma gitmişti.

Hocam bu türü hiç oynamadım. Craft yaptığımız şeyleri pek sevmem. Witcher'ı bitirdim bu tür olarak onda da craft yapmayı sevmediğim için hile yapmıştım. Yine de zevk alır mıyım sizce? Parayı basayım mı?

Hocam ben şu an 3.kez oynuyorum, 2 kere hilesiz bitirdim, şu an hile ile oynuyorum bende hala da zevk alıyorum yani, tamamen size bağlı.
Skyrim'in eski versiyonunu 2 kere bitirdim, Special Edition'ı dün aldım 16. saatteyim öyle söyleyeyim.
Şu fiyatı hak ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim, sevdiğin taktirde minimum 100 saat oynarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı