The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition alınır mı?

Ağır modlandırılmış. İksir içme animasyonu yok mesela normalde, grafikler bu kadar iyi de değil. Combat'ta herhangi bir farklılık gözlemlemedim.

Ağır modlandırılmış. İksir içme animasyonu yok mesela normalde, grafikler bu kadar iyi de değil. Combat'ta herhangi bir farklılık gözlemlemedim.
Combat'ta çok değişiklik yapılmış. Animasyon modu yüklemiş. Belki sinematik ölümler yapmasını sağlayan modlar eklemiş olabilir. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam sinsilik beceri ağacından açılan takla sadece eğilirken kullanılıyordu. Yani savaş sırasında kullanılamıyordu. Kullanılsa bile efektif olmuyordu diye hatırlıyorum.

Hocam selam ben Witcher serisini çok severek oynadım özellikle 3'ü Witcher tarzı oyun arıyorum Skyrim gözüme çarptı siz de önermişsiniz.

Skyrim Special Edition fiyatı şu an Steam de indirim de bir de TR yama var mı?​

@Cruslan hocam The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition epic games de 88tl ye düşmüş şu anda ama önceki 4 tane oyununu oynamadım şimdi skyrim i alsam sıkıntı yaşarmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…