The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition alınır mı?

• Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 4.730
Anladım hocam. Mesela normalde bu combat tarzı oyunda yok değil mi, yani moddan alınmış?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ağır modlandırılmış. İksir içme animasyonu yok mesela normalde, grafikler bu kadar iyi de değil. Combat'ta herhangi bir farklılık gözlemlemedim.

Ağır modlandırılmış. İksir içme animasyonu yok mesela normalde, grafikler bu kadar iyi de değil. Combat'ta herhangi bir farklılık gözlemlemedim.
Combat'ta çok değişiklik yapılmış. Animasyon modu yüklemiş. Belki sinematik ölümler yapmasını sağlayan modlar eklemiş olabilir. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam sinsilik beceri ağacından açılan takla sadece eğilirken kullanılıyordu. Yani savaş sırasında kullanılamıyordu. Kullanılsa bile efektif olmuyordu diye hatırlıyorum.

Alınır. Hikayesi çok uzun ve sıkmayan cinsten. 100 saat en az garanti diyebilirim. Oyun zaten tek kişilik. Special Edition'da bütün DLC'ler de geliyor. İyi oyunlar dilerim. Sormak istedikleriniz varsa ayrıca beni etiketleyebilirsiniz.

Hocam selam ben Witcher serisini çok severek oynadım özellikle 3'ü Witcher tarzı oyun arıyorum Skyrim gözüme çarptı siz de önermişsiniz.

Skyrim Special Edition fiyatı şu an Steam de indirim de bir de TR yama var mı?​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı