The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition DLC yok

gitajex

Centipat
Katılım
6 Temmuz 2022
Mesajlar
74
Çözümler
1
The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition aldım fakat oyunda ek paketler yok.
20230323185143_1.jpg

Oyunun ana sayfasında "Anniversary Edition 10 yıllık içeriğe sahiptir: Profesyonel eleştirmenlerden olumlu yorumlar almış ana oyun, mevcut ve yeni Creation Club içeriklerini ve resmi Dawnguard, Hearthfire ve Dragonborn eklentilerini barındırır." böyle bir açıklama var ama Anniversary Yükseltmesi'nin sayfasında ise "Anniversary yükseltmesi, mevcut ve yeni Creation Club görevleri, zindanları, boss'ları, silahları, büyüleri ve daha fazlasını barındırır. Eserler ile birlikte keşfedecek daha çok şey var. Bu içeriğe erişmek için Skyrim Special Edition'a sahip olmalısın." böyle bir açıklama var. Şimdi ben ek paketler için The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Yükseltmesi'ni mi almalıyım? Eğer öyle ise oyunu iade edeceğim.
 
Ekran görüntüsü senin indirilmiş içeriklerinse onda bir sorun yok. Special Edition sadece bunlardan ibaret AE'nin zırh harici çok da bir olayı yok. Eğer bunlar yoksa dosya doğrulama yaptığın zaman düzelir.
 
Ekran görüntüsü senin indirilmiş içeriklerinse onda bir sorun yok. Special Edition sadece bunlardan ibaret AE'nin zırh harici çok da bir olayı yok. Eğer bunlar yoksa dosya doğrulama yaptığın zaman düzelir.
Oyunu öğleden sonra alıp kurup direkt oyuna girdiğimde durum buydu. Giriş ekranındaki mods yazan yerden Türkçe yama kurunca giriş ekranına ads-ons diye bir seçenek gelirken mods seçeneği kayboluyor. Oradaki add-ons seçeneğine tıklayınca üç ek paket var ama hepsi soluk. Oyunu ilk kez oynadığım için kurulu olup olmadığından emin olamadım. Üstelik steam kütüphanemde dlc kısmı yok. Sanırım ek paketler için Anniversary Yükseltmesi'ni almak gerek. Muhtemelen iade edeceğim.
 

Dosya Ekleri

  • 20230323205155_1.jpg
    20230323205155_1.jpg
    119,1 KB · Görüntüleme: 59
  • noname.png
    noname.png
    1 MB · Görüntüleme: 59
  • 20230323210610_1.jpg
    20230323210610_1.jpg
    118 KB · Görüntüleme: 57
  • 20230323210134_1.jpg
    20230323210134_1.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 65
Oyunu öğleden sonra alıp kurup direkt oyuna girdiğimde durum buydu. Giriş ekranındaki mods yazan yerden Türkçe yama kurunca giriş ekranına ads-ons diye bir seçenek gelirken mods seçeneği kayboluyor. Oradaki add-ons seçeneğine tıklayınca üç ek paket var ama hepsi soluk.

Açıkçası onun hakkında bilgim yok Türkçe yama yapmadım modlarda da sorun olmadı.

Üstelik Steam kütüphanemde DLC kısmı yok. Sanırım ek paketler için anniversary yükseltmesi'ni almak gerek. Muhtemelen iade edeceğim.

DLC kısmı sana özel değil Skyrim'in içine dawnguard vs. koyduklarından dolayı Vortex gibi mod uygulamaları bu DLC'ler var demesine rağmen Steam'de gözükmez. AE bende var ancak düşündüğünün aksine çok bir şey olmadığından almanı tavsiye etmem. Vortex nexus modun desteklediği bir mod kurulum aracı sadece Türkçe oynamak istiyorsan sıfırdan kurulum yapıp Vortex aracılığıyla modu kurmanı tavsiye ederim. Elle kurmaya çalışırken yanlış bir şey yapma ihtimalinden dolayı.
 
Skyrim Special Edition orijinal Skyrim oyununun Legendary Edition olan bütün DLC paketlerinin dahil olduğu bir paketin Remastered versiyonudur ve Special Edition içerisinde DLC olarak herhangi bir paket yer almaz. Orijinal oyuna ait (Sykrim Legendary Edition) bütün DLC paketleri Special Edition içine gömülü olarak gelir, DLC olarak değil. Anniversary Edition sadece birkaç silah ve zırh ekleyen bir DLC oyun içinde hikaye olarak ya da harita olarak kayda değer bir yenilik sunmuyor.
 

Geri
Yukarı