Dediğiniz gibi internette arattım, ama special edition için 1-2 tane video var hepsi de eski tarihli, güncel olan hiçbir anlatım bulamadım. Anlatabilir misiniz acaba?
Dosyayı indirdikten sonra Skyrim'in dosya konumundan "Data"ya dosyaları atın. Oyunun launcherini çalıştırın ve "Data Files"a girin. Oradan load order'ı mod yapımcısı nasıl yapılmasını istiyorsa öyle yapın.
Dosyayı indirdikten sonra Skyrim'in dosya konumundan "Data"ya dosyaları atın. Oyunun launcherini çalıştırın ve "Data Files"a girin. Oradan load order'ı mod yapımcısı nasıl yapılmasını istiyorsa öyle yapın.
Benimki oyunun SE sürümü olmadığı için tam olarak bilmiyorum dostum ama oyun launcher'ında öyle bir şey yok ise oyunun içerisinde olabilir o menü. Tabii, modsuz oynayabilirsiniz. Size attığım mod oyunda karşılaşabileceğiniz bug'larla alakalı bir şey zaten. Bug'lara her türlü denk geleceksiniz diye bir şey yok.
Yalnız almadan önce söyleyeyim, uzun soluklu bir oyuna hazır olun. Oyun, aylarca hatta yıllarca oynanacak bir potansiyele sahip. Eğer bazı açık dünya oyunları gibi en fazla 20 30 saat sürer diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz