The Elder Scrolls v: Skyrim Special Edition nasıldır?

Dediğiniz gibi internette arattım, ama special edition için 1-2 tane video var hepsi de eski tarihli, güncel olan hiçbir anlatım bulamadım. Anlatabilir misiniz acaba?
Dosyayı indirdikten sonra Skyrim'in dosya konumundan "Data"ya dosyaları atın. Oyunun launcherini çalıştırın ve "Data Files"a girin. Oradan load order'ı mod yapımcısı nasıl yapılmasını istiyorsa öyle yapın.

Dosyayı indirdikten sonra Skyrim'in dosya konumundan "Data"ya dosyaları atın. Oyunun launcherini çalıştırın ve "Data Files"a girin. Oradan load order'ı mod yapımcısı nasıl yapılmasını istiyorsa öyle yapın.
Sadece "Play, Options, Support ve Exit" tuşları var. Ben yapamayacağım bunu modsuz oynayayım bari :D

Sadece "Play, Options, Support ve Exit" tuşları var. Ben yapamayacağım bunu modsuz oynayayım bari :D
Benimki oyunun SE sürümü olmadığı için tam olarak bilmiyorum dostum ama oyun launcher'ında öyle bir şey yok ise oyunun içerisinde olabilir o menü. Tabii, modsuz oynayabilirsiniz. Size attığım mod oyunda karşılaşabileceğiniz bug'larla alakalı bir şey zaten. Bug'lara her türlü denk geleceksiniz diye bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı